Landbrugsskole vil opfylde verdensmål

Bæredygtighed er et af kernepunkterne i Asmildkloster Landbrugsskoles uddannelsesstrategi. Derfor var glæden på skolen stor, da Asmildkloster blev orienteret om, at skolen nu officielt er Unesco Verdensmålsskole, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi har de seneste år haft et stort fokus på bæredygtighed i internationale projekter og i undervisningen på vores skole, og det er et af kernepunkterne i vores fremtid. Vi glæder os over, at vi nu kan kalde os verdensmålsskole og ser frem til at samarbejde i netværket med Unesco og de øvrige verdensmålsskoler, siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen og fortsætter.

- Vi har hvert år 450 landbrugselever gennem vores uddannelser, og kan vi klæde dem endnu bedre på til at blive fremtidens forandringsagenter i landbruget, når det handler om en bæredygtig dagsorden, så skal vi selvfølgelig gøre det.

Skolen har valgt at fokusere på fire af FN’s i alt 17 verdensmål: »Kvalitetsuddannelse«, »ansvarlig produktion og forbrug«, »klimaindsats« samt »Livet på landet«.

Læs også

Ny handelsplatform vil forbinde Danmark uden at smadre lokalhandlen
Fødevarenation: Danmark huser topmøde om fødevarer
Fra landmandsdatter til storby-forfatter: Iben brænder for bæredygtighed
Ulvezone bliver større
Ministersvar: Ulv med smag for husdyr er ikke en problemulv