Ny Ovethi Servicepartner i Albertslund

Globex i Albertslund er udpeget som Ovethi Servicepartner og bliver dermed et nyt Ovethi-handelssted i hovedstadsområdet.

Der bliver nu nemmere adgang til Ovethis udbud af dæk, fælge og rådgivning i Albertslund og omegn.

Kenneth Hansen, der står bag Globex A/S på Holsbjergvej i Albertslund, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet; dog ingen i hovedstadsområdet.

I tilgift til egne afdelinger har Ovethi til gengæld en række servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede – nu også Albertslund.

- Servicepartneraftalen med Globex betyder, at firmaet bliver Ovethis forlængede arm i Albertslund og omegn. Dermed kan vi hjælpe hinanden i området til gavn for vores kunder, når de behøver hjælp med dæk, fælge og rådgivning, forklarer Thomas Thinggaard, administrerende direktør i og medejer af Ovethi.

Stigende efterspørgsel på dæk

Kenneth Hansen, der står bag Globex, har siden 1994 drevet eget mekanisk værksted med fokus på service og vedligehold af lastvogne og trailere, herunder Bridgestone/Firestone Truck Point, udekørende service og klargøring til syn.

Det 14 mand store firma får nu en ny dækafdeling, hvorved fokus på dæk og fælge øges markant.

- Vi har i flere år oplevet en stigende efterspørgsel på netop dækdelen i vores forretning, så i stedet for at sende kunderne videre, har vi besluttet at gå helhjertet ind på feltet og beholde opgaverne i huset i tæt samarbejde med Ovethi, fortæller Kenneth Hansen.

Dæk til alle segmenter

Og det er ikke kunne dæk til trailere og lastvogne, der er tale om. Faktisk er det hele paletten af Ovethis udbud af dæk og fælge til både personvogne, lastvogne, busser, landbrugs- og industrimaskiner, der fremover kan købes hos Globex.

- Vi har i en årrække samarbejdet med Ovethi, når deres kunder havde brug for breakdown-service i området. Her kunne vi hurtigt rykke ud med vores servicevogn, der også har en dækmaskine ombord, siger Kenneth Hansen og tilføjer:

- Nu har vi yderligere formaliseret vores samarbejde og opskaleret dækindsatsen, så vi nu kan servicere alle segmenter i relation til dæk og fælge. Det betyder et handelsled mindre for kunden.

Globex får nu adgang til dag-til-dag-levering af mere specielle dæk og fælge samt diverse brands og kollegial sparring. På grund af den nemme adgang til dels Ovethis produkter og lager, dels Ovethis specialiserede kompetencer og knowhow inden for dæk og fælge, er der ingen tvivl om, at kunderne i området får flere og bedre muligheder end før.

- Vi har store vækstambitioner, og med Globex som ny servicepartner har vi plantet endnu et Ovethi-flag på Danmarkskortet, der gør, at vi kan servicere endnu flere kunder, tilføjer Ovethi-direktøren Thomas Thinggaard slutteligt.

Læs også