To nye skribenter er med på holdet

Karen Tjørnelund og Anna-Emilie Most Rasmussen er nu en del af klummeskribenterne bag de faste indlæg på side 4. De deles om kategorien »dyr«, så der i år er fire forskellige emner.

Anna-Emilie Most Rasmussen er hesteekspert og arbejder til dagligt som fagspecialist hos Equsana.

Advokat Anders Stoltenberg, der er partner i Sønderby Legal, vild-havekonsulent Signe Schrøder, som er formand for Landsforeningen Praktisk Økologi, og Niels Søndergaard, jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, har som et fast indslag på side 4 på skift givet avisens læsere gode råd og inspiration inden for hver deres felt gennem hele 2022.

Alle tre har heldigvis indvilliget i at fortsætte, og i år bliver trioen endda udvidet med to andre eksperter på et par andre felter. Det er dyrlæge Karen Tjørnelund, som især har stor ekspertise omkring hunde og katte, og Anna-Emilie Most Rasmussen, der er cand.scient. og stærk i fodringsdelen inden for heste.

Både Karen Tjørnelund og Anna-Emilie Most Rasmussen er tilknyttet den landsdækkende butikskæde Land & Fritid/DLG, og de to deles som udgangspunkt om opgaven. Med emnet »Dyr« vil de to altså på skift indgå i en fast turnusordning med nu i alt fire emner.

Rådgivning om foder

Karen Tjørnelund blev uddannet dyrlæge i 2009 og har arbejdet i smådyrspraksis de seneste 12 år og har dermed stor erfaring med rådgivning omkring sundhed og sygdom hos især hunde og katte.

Hun har ligeledes været tilknyttet DLG/Land & Fritid siden 2016 som veterinærkonsulent med ansvar for udvikling af foderserien Sund Premium samt rådgivning til hunde- og katteejere omkring foder, trivsel, aktivering og generel sundhed.

Anna-Emilie Most Rasmussen er hesteekspert og arbejder til dagligt som fagspecialist hos Equsana. I fritiden fylder heste også meget af tiden. Hun driver en mindre hestepension og har selv fire Dansk Varmblod.

- Jeg mener, at særligt foder spiller en vigtig rolle i hestens vækst, holdbarhed og præstation, siger Anna-Emilie Most Rasmussen, der er en passioneret dressurrytter.

Klummedebut om vægttab

I årets første udgave var vild-havekonsulent Signe Schrøder på banen, mens Karen Tjørnelund får sin klummedebut i denne uge, hvor man på side 4 kan få gode råd til at opnå et sundt vægttab hos hunde. Ugen efter vil der så være et indlæg fra advokat Anders Stoltenberg, og derefter et jagtrelateret indlæg fra Niels Søndergaard.

Efter de fire indlæg begynder vi »forfra« med Signe Schrøder, og derefter får Anna-Emilie Most Rasmussen så debut med et indlæg for hestefolket. Efterfølgende vil klummeskribenten være først Anders Stoltenberg og siden Niels Søndergaard.

Sådan kører turnusordningen videre gennem året, og vi håber naturligvis, at avisens læsere i løbet af året får mange gode råd og nyttig inspiration fra de fem klummeskribenter.

Læs også