Hos Arla Slagelse går juleforberedelserne i gang længe før, kalenderen siger december. Allerede i august starter produktionen af den risalamande, som hvert år ryger ned fra hylderne i et tempo, der kun går én vej: Opad. Det konstaterer Fødevareforbundet NNF i en artikel på sin hjemmeside.

Ifølge hjemmesiden sættes anlægget i gang i uge 34, og herfra arbejder holdet på højtryk frem til juleaften for at sikre, at danskerne kan få den klassiske juledessert i indkøbskurven.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement