bannerPos

Seges klar med gratis engelsk-materiale

Redaktionen

11-04-2019 07:45
Seges tilbyder både gratis film og digitale kurser på engelsk.

En stadig større del af arbejdsstyrken på danske kvægbedrifter har ikke dansk som modersmål. Derfor har Seges efterhånden en væsentlig mængde informationsmateriale på engelsk, som kan hentes eller ses gratis på landbrugsinfo.dk og seges.tv.

Hvis man på seges.tv først vælger fanen »kvæg« og derefter menupunktet »English«, vælter det frem med små faglige film med engelske undertekster. Særligt emnet malkning er godt afdækket med adskillige film, men også emner som arbejdssikkerhed, hygiejne i kælvningsboksen og håndtering af dyr findes der gode, korte film om.

Ligeså er der et hav af gratis digitale kurser på landbrugsinfo, hvor du også finder en engelsksproget version af den »test«, der viser, hvilken motivationstype den enkelte medarbejder er, og hvordan man dermed lettest skaber en motiverende arbejdsdag for den enkelte.

Sidst men ikke mindst kan du også via siden maelkekvalitet.dk bestille pjecen »Milking and hygiene« til brug ved oplæring af nye malkere, der foretrækker skriftligt materiale.

Seges arbejder fortsat på at få endnu mere engelsksproget materiale ud til medarbejderne på danske kvægbrug. Blandt andet er der engelske versioner af de digitale kurser om mælkekvalitet og kælvningsmanagement på vej. Hvis du har ris, ros eller konkrete ønsker til andet materiale, kan du kontakte Seges.

dbj

Nord-West noteringen falder

Nord-West noteringen falder i dag med 4 euro til 60,00 €.

Som en 3-trins raket: Sæt fart på økonomien

Vil man videreudvikle sin bedrift, er det vigtigt at kende såvel ens økonomi som de rigtige nøgletal. Og så har elementer som skatteregnskab, årsrapport og fraktilanalyse med benchmark stod betydning.

Nu kan man efterisolere på en eftermiddag

Energioptimering topper danskernes ønsker for boligen, og nu kan et nyt isoleringsprodukt opfylde ønsket nemt og endda kradsefrit.

Tolv meter ballevogn

Metsjö lancerer en tolv meter udgave af MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Comeback til tysk læsser hos nordjysk forhandler

Efter ni års fravær er Tahlers minilæssere tilbage på programmet hos Vestergaards Maskinservice. Siden sidst har læsserne blandt andet fået hydraulisk hæve/sænke-tag og ny motor.

Chaufførlærlinge er vigtige for SPF-Danmark

Når SPF-Danmark A/S tager nye chaufførlærlinge ind, er det som oftest unge mennesker med en landbrugsmæssig baggrund.

Rolig uge i majs, kartofler og sukkerroer

Der er kun registreret få angreb af skadegørere i majs, kartofler og sukkerroer i planteavlskonsulenternes registreringsnet i ugens løb.

Nemt at se græsukrudt i vintersæden lige nu

Det er nu, du skal kigge efter græsukrudt, for det er nemt at spotte i den uhøstede vintersæd, lyder det fra Seges.
Side 1 af 1587 (31737 artikler)Prev1234567158515861587Next