bannerPos

Seges klar med gratis engelsk-materiale

Redaktionen

11-04-2019 07:45
Seges tilbyder både gratis film og digitale kurser på engelsk.

En stadig større del af arbejdsstyrken på danske kvægbedrifter har ikke dansk som modersmål. Derfor har Seges efterhånden en væsentlig mængde informationsmateriale på engelsk, som kan hentes eller ses gratis på landbrugsinfo.dk og seges.tv.

Hvis man på seges.tv først vælger fanen »kvæg« og derefter menupunktet »English«, vælter det frem med små faglige film med engelske undertekster. Særligt emnet malkning er godt afdækket med adskillige film, men også emner som arbejdssikkerhed, hygiejne i kælvningsboksen og håndtering af dyr findes der gode, korte film om.

Ligeså er der et hav af gratis digitale kurser på landbrugsinfo, hvor du også finder en engelsksproget version af den »test«, der viser, hvilken motivationstype den enkelte medarbejder er, og hvordan man dermed lettest skaber en motiverende arbejdsdag for den enkelte.

Sidst men ikke mindst kan du også via siden maelkekvalitet.dk bestille pjecen »Milking and hygiene« til brug ved oplæring af nye malkere, der foretrækker skriftligt materiale.

Seges arbejder fortsat på at få endnu mere engelsksproget materiale ud til medarbejderne på danske kvægbrug. Blandt andet er der engelske versioner af de digitale kurser om mælkekvalitet og kælvningsmanagement på vej. Hvis du har ris, ros eller konkrete ønsker til andet materiale, kan du kontakte Seges.

dbj

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next