bannerPos

Alle kreaturnoteringer er uændrede, og alt er roligt

Arkivfoto.
14-07-2020 13:28

Markedet for okse- og kalvekød er præget af sommerferien melder Danish Crown Beef i sin markedsberetning, der tilføjer, at alle kreaturnoteringer således er uændrede.

Tilførslerne af slagtedyr er ifølge Danish Crown Beef moderate grundet ferieafvikling på slagterierne, og afsætningen forløber roligt.
 
Hjemmemarkedet melder desuden om langsom handel, og ordrerne er afmålte.
 
Eksporten til Sydeuropa forløber uændret. Der er god efterspørgsel efter rygge og filet, mens salget af udskæringer til hverdagsretter er afdæmpet, lyder det.

Produktion af græsprotein er i gang

Danmarks første kommercielle anlæg til fremstilling af græsprotein er etableret, så foder med græsprotein kan forventes klar i dette efterår. Seges afholder webinar om græsprotein den 14. september.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvor-dan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskatningen og momsen?

Planteavlskonsulenter rådgiver ud fra rigide regler

De massive krav til efterafgrøder sætter planteavlskonsulenters faglighed under pres, mener Gustav Garth-Grüner, næstformand i Bæredygtigt Landbrug, der også mener, at nogle af dem bukker under for presset. Planteformand i L&F er uenig.

Kød i historisk fald

Både produktion og forbrug af kød ser ud til af falde globalt for andet år i træk.

Kartoffelavlere står midt i historisk eksperiment

En effektiv, ensartet vækststandsning i kartofler er kodeordet for et godt resultat, pointerer landskonsulent Lars Bødker, Seges.

Eksportportalen advarer om ekstreme temperaturer

EksportKontrolCentret tilbagesender mange logbøger i øjeblikket på grund af utilstrækkeligt hensyn til de varme temperaturer i de planlagte ruter.

Man må tidligt op

Mens de fleste danskere stadig sover, tager landmand Mikkel Andersen de første kartofler op, så de kan komme videre til pakkerierne, hvor de vaskes og pakkes.
Side 1 af 1892 (37824 artikler)Prev1234567189018911892Next