bannerPos

Rapsprisen topper tidligt ud i år

Peter Arendt

13-06-2018 13:09
Som beskrevet forleden skulle du holde et skarpt øje med rapsprisen i slutningen af maj måned, hvor rapsen forsøgte at bryde nogle afgørende prisniveauer i opadgående retning. Det blev desværre ikke til det afgørende brud, som rapsproducenter nok havde håbet på, og rapsprisen har nu været med kraftig pil ned i knap tre uger.

Normalt oplever rapsprisen en »opblomstring« hen over juni måned, hvorefter høstpresset påbegyndes i løbet af juli. Den typiske cyklus for rapsprisen er herefter, at rapsprisen efterfølgende vender rundt igen hen mod september måned, for så at gå tilbage i stigende bevægelse frem mod årets afslutning og af og til frem mod februar måned.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next