bannerPos

Stigende priser på svin i Europa

19-11-2019 15:06

Noteringerne stiger rundt omkring i Europa, oplyser Danske Svineproducenter i et nyhedsbrev.

- Efter at slagtesvineprisen i Danmark steg med i alt 21 korrigerede cent i de forgangne uger, følger noteringerne i andre lande nu efter. Den ledende, tyske notering, den hollandske, den belgiske og den østrigske notering steg med mellem 3 og 5 korrigerede cent. Dermed ser den lange periode med stilstand endelig ud til at være afsluttet, skriver Danske Svineproducenter. 

I Tyskland og Østrig har noteringerne ellers nærmest været som støbt i beton gennem 12 uger.

Men nu begynder julehandlen at røre på sig, og slagteriernes efterspørgsel efter slagteklare svin kan ikke dækkes, lyder det. 

Høst af Canola skuffer mere end forventet

Den canadiske høst af rapsfrø, også kaldet Canola, er ved at være overstået og det tyder på, at høsten kommer til at skuffe mere end forventet. Våde vejrforhold har således resulteret i den dårligste canadiske rapsproduktion i fire år.

Lån til bæredygtige investeringer kan blive billigere end de traditionelle

Adm. direktør i DLR, Jens Kr. A. Møller, spår, at »brune« lån over tid vil blive væsentligt dyrere end lån til bæredygtige investeringer.

Fortsat stigende traktorsalg

Der er dødt løb i toppen af traktorstatistikken og december måned bliver afgørende for, hvem der løber med førstepladsen som årets mest solgte traktor.

Amerikansk medie fremhæver Danmark som antibiotika-foregangsland

Danske svineproducenter viser, at man kan gøre det på en bedre måde end i USA, når det kommer til antibiotika, lyder det i stor artikel i New York Times. Artiklen har været undervejs i over et år, fortæller Søren Søndergaard, næstformand i Landbrug & Fødevarer Svineproduktion.

L&F med roser til aftale om ny klimalov

L&F glæder sig over, at der ikke er fastsat specifikke reduktionsmål for landbruget og andre sektorer i aftale omkring ny klimalov.

Grotesk efterafgrødesag bliver taget op på samråd

Sagen om landmænd, der med efterafgrøder skal kompensere for en produktion af fisk, der aldrig har fundet sted, bliver del af samråd med fødevareministeren i denne uge.
Side 1 af 1717 (34337 artikler)Prev1234567171517161717Next