bannerPos

Markedspodcasten- Måske er det nu, du skal sikre dig brændstof til høsten

28-06-2019 14:50

I dagens markedspodcast er emnerne guld, olie og Kinas faldende sojaforbrug. Alt sammen krydret med en snak om prisfald på raps, et spekulativt kornmarked og krisen i slagtesvinesektoren i Danmark, der fører til færre svineslagtninger og fyring af 175 slagterifolk hos Danish Crown i Horsens.

Agenda:

- Kinesisk soja/ import
- Olie
- Guld
- Raps
- Kornmarkedet
- Svinekød

 

Spekulanterne tror ikke på handelsaftalen

Den 15 januar underskrev USA og Kina fase 1 i en aftale om at afvikle de to landes handelskonflikt. Aftalen betyder blandt andet, at Kina skal købe flere landbrugsprodukter, især sojabønner, fra USA. Men det tvivler spekulanterne på bliver en realitet.

Coronavirus sætter råvarepriser under pres

Usikkerhed om hvordan udbruddet af Coronavirus vil påvirke den globale økonomi, sætter aktiekurser og råvarepriser under pres. Dog stiger prisen for guld, hvilket signalerer, at investorer og børshandlende er nervøse for hvad udbruddet af Coronaviruset vil bringe for fremtiden.

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.
Side 1 af 1754 (35076 artikler)Prev1234567175217531754Next