Krampe deltager med egen stand på Agromek

Krampe præsenterer et udvalg af deres specialtilpassede landbrugsvogne på Agromek. Med fokus på kvalitet og kundetilpassede løsninger, ser Krampe frem til at møde nye og eksisterende kunder.

- Vores mål er at demonstrere over for kunderne, at en Krampevogn er meget mere end blot en kvalitetsvogn. I langt de fleste tilfælde tilbyder vi også en løsning på kundernes logistiske udfordringer, da mange af vores vogne er skræddersyet til individuelle behov. Derudover ser vi frem til at møde nogle af de omkring 1.000 kunder i Norden, som allerede ejer en Krampevogn, udtaler Kenneth Brønner, nordisk salgschef hos Krampe, om den tyske vognproducents beslutning om at deltage med egen stand på Agromek.

Selvom Krampes stand i Boxen har en betydelig størrelse, er der naturligvis begrænsninger for, hvor mange af de relativt store vogne, der kan udstilles. Kenneth Brønner har derfor udvalgt en Krampe BigBody-tipvogn, to kroghejsevogne samt en nyhed, der endnu ikke kan offentliggøres. Valget af de to kroghejsevogne kan umiddelbart vække undren, men der ligger en strategisk overvejelse bag beslutningen om at fremvise to vogne af samme type.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på kroghejsevogne i hele Norden, da kunderne værdsætter den fleksibilitet og kapacitet, disse vogne tilbyder. Vi præsenterer to modeller for at fremhæve forskellen mellem vores standardmodel 'Carrier' og vores kundetilpassede løsninger – både med hensyn til funktionalitet og pris, slutter Kenneth Brønner.

Læs også