Nye Case IH Farmall-traktorer

Case IH har netop lanceret de nye 2025 Farmall C-traktorer, der kombinerer et opdateret design med øget ydeevne og avanceret præcisionsteknologi, ligesom Farmall-traktorerne er udstyret med intelligente funktioner, som automatiserer vigtige arbejdsopgaver.

De nye modeller er udstyret med en 24-trins ActiveDrive 2-transmission, der giver smidige gearskift og bedre kontrol. Den øgede hydraulikpumpekapacitet på 82 l/min forbedrer læssernes cyklustider, mens ActiveClutch-funktionen gør det muligt at holde traktoren med bremsepedalen uden brug af koblingen, hvilket gør den ideel til frontlæsserarbejde.

Komforten er også prioriteret. En seksstolpe-kabine giver bedre udsyn, og et nyt affjedringssystem (som ekstraudstyr) sikrer en mere behagelig køreoplevelse. LED-lysene gør det nemmere at arbejde under dårlige lysforhold, og den større dieseltank på 130 liter giver mulighed for længere arbejdstid i marken. Kabinen er også blevet opdateret med moderne digitalt instrumentpanel og adaptiv belysning, hvilket skaber et mere intuitivt arbejdsmiljø.

Præcisionsteknologien i 2025-modellerne giver landmænd adgang til fabriksmonteret telematik, der muliggør realtidsdata og maskinovervågning. Med mulighed for hydraulisk autostyring, drevet af Case IH Pro 1200-monitoren og VectorPro-modtageren, sikres høj nøjagtighed i markarbejdet og reduceret overlap. Traktorerne er ligeledes udstyret med intelligente funktioner til foragerhåndtering, herunder Auto PTO og Auto Differential Lock, som automatiserer vigtige funktioner og letter arbejdet i marken.

Med en totalvægt på 7.000 kg og en bagliftkapacitet på 4,7 ton kan de nye modeller håndtere tungere redskaber og større dæk, hvilket mindsker jordkomprimering. De nye Farmall C-modeller vil blive præsenteret på Sommet de l'Élevage i Frankrig og senere ved EIMA International i Italien.

Læs også