Volvo har opdateret læssemaskiner

Læssemaskinerne i Volvos H-serie er hele tiden blevet bedre i løbet af deres levetid, og nu får de yderligere forbedringer.

ENTREPRENØRMASKINER I 2014 introducerede Volvo Construction Equipment (Volvo CE) L60H-L220H læssemaskinerne og fulgte i 2017 efter med storesøstrene L260H og L350H.

-  Nu har vi her i 2020 introduceret nye funktioner, som bringer disse maskiner op på et nyt niveau af effektivitet, fortæller produktchef Lars Eriksson i en pressemeddelelse. 

Systemet med trækkraft ved drivhjulfælg er nu standard på alle modeller i H-serien. Denne funktion gør det muligt for operatøren at minimere hjulspin og optimere balancen mellem trækkraften ved drivhjulfælgen og hydraulikfunktionerne.

Det hjælper til gengæld med at reducere dækslid og brændstofforbrug, så man får mere effektiv skovlpåfyldning. En ny låsefunktion, der fås som ekstraudstyr og er specifikt designet til anvendelse i landbruget, muliggør hurtigere cyklustid ved ensilagearbejde på modellerne L60H-L120H. 

Nem betjening

Volvo CE's unikke Volvo Co-Pilot-skærm kan nu fås på et bredere udvalg af maskiner – fra L60H op til L350H. Den 10-tommers berøringsskærm i førerhuset giver adgang til flere Load Assist-applikationer (afhængigt af maskinmodellen), som sigter på at optimere operatørens ydelse og effektivitet på arbejdsstedet.

For det første er der dæktrykovervågningssystemet, som giver operatøren realtidsinformation om tilstanden af maskinens dæk. Ved at overvåge de individuelle dæks tryk og temperatur hjælper appen med at spare brændstof, forlænge dækkenes levetid samt undgå bekostelige skader, reparationer eller nedetid.

Appen On Board-vejning er beregnet til at hjælpe med at læsse den maksimale mængde materiale, og den er blevet opgraderet til at omfatte to nye opgavefunktioner, og for øget bekvemmelighed og sikkerhed vises både bakkameraet og radardetektorsystemet nu på Volvo Co-pilot-displayet.

Unikt værktøj

Volvo CE har også introduceret en operatørtræningsapplikation for at understøtte operatøren yderligere. Et unikt værktøj der er beregnet til at øge operatørens ydeevne ved at vejlede ham, så han får mest muligt ud af Volvos læssemaskiner, og det bidrager dermed til at reducere driftsomkostningerne.

Volvo CE ved, hvor vigtige hurtigt udførte vedligeholdelsesrutiner er, når det drejer sig om at minimere nedetid og serviceomkostninger. Med dette for øje er der blevet tilføjet flere nye opdateringer til læssemaskinerne i H-serien.

For det første er der det forlængede olieskiftinterval, som vil være 1.000 timer som standard for modeller i H-serien udstyret med Stage V-motorer fra april 2020. Der er også monteret nye håndtag på hver side af kontravægtanordningen, som hjælper med at lette adgangen til servicepunkter.

jba 

Læs også