Pöttinger ansætter branchekendt ansigt

Jørgen Callesen, 51 år, er pr. 1. januar tiltrådt stillingen som servicetekniker hos Pöttinger i Danmark. Jørgen har mange års erfaring i branchen og stor viden indenfor hydraulik og elektronik, og han vil derfor fra første dag kunne indgå som en styrkelse af Pöttinger-temaet i Danmark.

- Alle vores kunder er vigtige, og når maskinerne er købt, skal servicen være i top. Vi står bag vores produkter og værner om vores kunder, siger Lars Andreasen, der er salgschef for Pöttinger i Danmark.

Jørgen Callesen kommer fra en stilling som servicetekniker for CNH Industries, og har tidligere været ansat ved både Kongskilde og JF-Stoll.

- Vores organisation styrkes væsentligt med tilgangen af Jørgen Callesen. Vi har fået en faglig kompetent medarbejder, der med erfaring og nye ideer, vil styrke vores position på eftermarkedet, siger Lars Andreasen.

- Fra tidligere job og med mit kendskab til branchen, er jeg godt rustet til de daglige aktiviteter hos Pöttinger. Den tætte relation til fabrikken og korte kommandovej tiltaler mig meget, hvilket jeg ser frem til hos Pöttinger, siger Jørgen Callesen.

Læs også

Manitou lancerer to nye teleskoplæssere
Teleskoplæsser udfordrer det traditionelle marked
11 nye vandingsmaskiner leveret
Danmarks første Fendt 314 FendtOne leveret
Geringhoff-skæreborde tilgængelig på MF-mejetærskere
Agromek drysser stjerner over produktnyheder