Kubota introduceres i kendt simulator-serie

Kubota Pack for Farming Simulator 22, den globalt anerkendte Farming Simulator-spilserie, der er udviklet og udgivet af GIANTS Software, er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller. Fans er i stand til at bruge deres virtuelle maskinpark med elleve køretøjer herunder M5-, M6- og M7-serien.

Farming Simulator findes også med Kubota´s andre køretøjer – eksempelvis UTV´ere.

Farming Simulator-spillet fortsætter med at udvide ved at inkludere mærker af høj kvalitet, og nu kan fans af videospilserien tilføje Kubota-maskiner til maskinparken.

Med tilføjelsen af Kubota er Farming Simulator 22 i stand til at tilbyde fans endnu et mærke til at udvide deres flåde af landbrugsmaskiner.

GIANTS Software udgav Kubota Pack med elleve nye køretøjer og redskaber i juli. Den nye Kubota Pack er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller og er inkluderet i Year 1 Season Pass, og Kubota Pack-versionen er ligeledes lanceret i en verdensomspændende digital udgivelse med boksede pc-versioner tilgængelige i udvalgte regioner.

Løser forskellige landbrugsopgaver

Valget af maskiner gør det muligt at løse forskellige daglige landbrugsopgaver – fra jordbearbejdning i marken til transport af producerede varer.

Spillere finder traktorer som Kubota M5, M6 og M7 serien, og også Kubota M8, den største traktor produceret af Kubota hidtil, som kun er tilgængelig i USA, er blandt valgmulighederne for spillerne. De kan også bruge andre arbejdskøretøjer som skid steers og UTV’ere til at håndtere hverdagens landbrugsopgaver med moderne, alsidige og kraftfulde maskiner - ligesom i det virkelige liv.

Med to UTV’ere kan spillerne hurtigt levere dagligvarer eller udforske området, selv med andre spillere på passagersæderne i online multiplayer-tilstand. Samtidigt iføres spillerens avatar Kubota-tøj.

- Ved at tilføje Kubota til udvalgte af landbrugsmærker i vores serie tilbyder vi vores dedikerede fans yderligere en international maskinproducent, siger Thomas Frey, Vice President of Business Development hos GIANTS Software.

- Vi er glade for at samarbejde med denne historiske og globale producent, hvis motorer driver en række af nutidens landbrugsaktiviteter over hele verden, fortsætter han.

Farming Simulator 22 er tilgængelig til pc, Mac, PlayStation 5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One og Stadia.

Læs også