Solgte 20 traktorer over 40 hk i november: Ny producent indtager førstepladsen

Traktorsalget for november måned er fortsat i tilbagegang, og for de første 11 måneder er salget også faldet med næsten seks procent i forhold til sidste år. Der er blevet nyregistreret 1.391 traktorer over 40 hestekræfter i år, sammenlignet med 1.477 i samme periode sidste år. Valtra blev nummer et i november i både 40 hk- og 200 hk-segmentet med henholdsvis 20 og 15 nyregistrerede traktorer.

Valtra strøg ind på en klar førsteplads i november måneds traktorstatistik. Den finske traktorproducent har præsteret et salg på hele 20 enheder i segmentet over 40 hestekræfter og en markedsandel på næsten 27 procent. Efter den store internationale udstilling Agritechnica, der blev afholdt for to uger siden, vil det vise sig, om vi får et rekordhøjt salg i december, eller om traktorsalget fortsætter den nedadgående tendens. Det bliver i hvert fald spændende at følge traktorsalget i december mån

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs også