bannerPos

Alt samlet under en hat

Raven lancerede for et par år siden to nye touchskærm-terminaler på henholdsvis 7 og 12 tommer. CRX-terminalerne er som standard med IsoBus, og kan køre både GPS-sektionskontrol, variabel dosering foruden autostyring. CRX-terminalerne kan håndtere op til fem enheder samtidigt.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
07-11-2020 09:26
Placering af flydende gødning fylder meget hos sprøjtefirmaet Brdr. Toft A/S, men udstyr til præcisionslandbrug fylder mere og mere, herunder autostyringsløsninger fra amerikanske Raven.

- Raven tilbyder en »alt-i-en« enhed, kaldet RS1, der både indeholder GPS-antenne, modem og styretøjskontrol, fortæller produktspecialist Finn Søndergaard fra Brdr. Toft, der er importør af amerikanske Raven Precision.

De går nu i markedet med ekstra skarpe tilbud på firmaets Smartrax-autostyring, som både findes som hydrauliske løsninger, el-rat-løsninger til Auto-Steering, for at øge kendskabet til produktet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nye tilskudsmuligheder til energioptimering på landbrugsbedrifter

I første kvartal af 2021 bliver det igen muligt at søge tilskud til at gennemføre energibesparende tiltag i virksomheder. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens nye erhvervspulje, som afsætter 605 millioner kroner i tilskud til energieffektiviseringer i det kommende år.

Vandets pH betyder overraskende meget for midlernes effekt

- Det er en øjenåbner at se, hvad regulering af sprøjtevandets hårdhed betyder for virkning af midlerne. Det kan for eksempel reducere forbruget af glyphosat, fortæller planteavlskonsulent Bente Andersen.

Vores klimaregnskab understreger behovet for grøn omstilling

Ringkøbing-Skjern Kommune er begyndt at inddrage landbrug, skovbrug og affald i sit klimaregnskab. Det tegner et knapt så grønt billede af kommunen, der er i dialog med landbruget for at indfri sit mål om at blive 100 procent fossilfri i 2040.

Det er ekspropriation

Der er tale om åbenlys ekspropriation, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug i et høringssvar om regeringens nye lovforslag, der skal legalisere aflivning af alle mink.

Minister sætter ministerium til at undersøge sig selv

Miljøminister Lea Wermelin (S) har bedt sine embedsmænd om at vurdere, hvorvidt der var hjemmel i loven til at tage beslutning om at grave døde mink ned uden miljøgodkendelse. I Miljøstyrelsen har man ellers allerede vurderet, at der er hjemmel i loven til beslutningen.

Vestsjællandsk forbud mod godkendte pesticider

Flere landmænd i Slagelse Kommune må ikke bruge pesticider på deres ejendom, fordi kommunen vil beskytte grundvand, der samtidig bruges til at fortynde spildevand fra olieindustrien.
Side 1 af 1984 (39678 artikler)Prev1234567198219831984Next