Brdr. Toft introducerer nye kroghejsevogne

Brdr. Toft A/S i Sabro ved Århus har indgået aftale om import af en serie af kroghejsevogne fra hollandske TopliftStaja.

- Vi markedsfører allerede markedets nok bedste tipvogne fra italienske Zaccaria og har været på udkik efter en kroghejsevogn i høj kvalitet som supplement til tipvognene, siger salgs- og marketingschef Finn Søndergaard om introduktionen af de nye vogne.
 
En kroghejsevogn fra TopliftStaja er en multi-funktions undervogn til transport af meget forskelligartet gods, både til entreprenør og landbrugsbrug, herunder tanke, møgspreder mv.
 
TopliftStaja er et rent hollandsk udviklet og produceret produkt bygget af første klasses komponenter bygget til professionel kontinuerlig brug. Selve kroghejsesystemet er produceret af Hyva.
 
Producenten har årelang erfaring i at skræddersy hver enkelt vogn således at den matcher ethvert behov. Netop det at skræddersy er et meget stærk mulighed, da man dermed får en vogn opbygget lige som man vil have den. Reesink Production dokumenterer hver vogn til mindste detalje.

Flere modeller fra 12 til 30 ton
TopliftStaja markedsfører en komplet serie af kroghejsevogne med en lastkapacitet fra 12 til 30 tons.
 
Serien er karakteriseret ved en meget stærk og gennemført konstruktion og en høj finish.
 
De større vogne er som standard udstyret med eget hydraulikanlæg og radiofjernbetjent kontrol af hydraulikfunktioner, og er således uafhængig af traktorens hydraulikanlæg. De store vogne er desuden med hydraulisk akselaffjedring, og med mulighed for hydraulisk hjultræk. Løft af aksler og tillige en mulighed.
 
De 3-akslede vogne har naturligvis tvangsstyrede forreste og bagerste aksler, hvor styring af bagaksel er et tilvalg på de 2-akslede vogne.
Vognene kan opbygges med forskellig akselafstand og kan leveres med forskellig hjulmontering tilpasset behov.
 

Læs også