bannerPos

HMC-Maskiner A/S bliver en del af Karl Mertz A/S

Anders Mikkelsen og Jesper Justesen er nu svejset sammen i et samarbejde mellem Karl Mertz og HMC-Maskiner.

Henning K. Andersen

11-03-2019 11:19
Den 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S virksomheden HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.


Karl Mertz overtager AGCO Full Line forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område HMC-Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram som AGCO tilbyder. HMC-Maskiner A/S har i lighed med Karl Mertz A/S også været en del af Maskinhandler Indkøbsringen, så der bliver derfor en naturlig fortsættelse med mærker som Kuhn, Rauch, McConnel og Ferris i området. En del andre agenturer som f.eks. Giant minilæssere og Honda ATV er ligeledes sammenfaldende og forsætter også i Karl Mertz A/S regi.

Karl Mertz A/S overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiner A/S hidtidige domicil i Sorø. Det betyder, at det serviceværksted som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, men Karl Mertz A/S sikrer service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø afdelingen.

Både adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz A/S og ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S er særdeles tilfredse med, at aftalen er kommet i stand. Det har ligget begge parter meget på sinde, at sikre de bedste vilkår for både medarbejdere og kunder i fremtiden. 
Tilpasninger til ændringerne i branchen, men altid med kunderne i fokus

- Tendensen med færre kunder og større enheder er klar og for Karl Mertz A/S betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidigt som vi får en mere effektiv drift. 

Vi overtager et hold af dygtige og veluddannede medarbejdere fra HMC-Maskiner A/S og for kunderne betyder et endnu større salgs-, montør- og reservedelsteam i Karl Mertz A/S, at vi kan satse yderligere på at udvikle vores specialistkompetencer, samtidigt som vi sikrer fleksibilitet og service til kunderne i alle situationer.

Vi har stor respekt for historien bag HMC-Maskiner A/S og vi ser frem til at forsætte og videreudvikle betjeningen af kunderne på Sjælland” udtaler Anders Mikkelsen.

På vegne af ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S udtaler Jesper I. Justesen:
- Vi havde gerne set HMC-Maskiner A/S videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO’s Route 66. Når nu beslutningen så er truffet, så er vi glade for at det netop blev Karl Mertz A/S som kan overtage. Det er en forretning som vi altid har haft stor respekt for og vi er overbeviste om, at de kan sikre betjeningen af vores kunder og give vores medarbejdere en tryg fremtid.

- Vi vil her gerne rette en stor tak til alle vores trofaste kunder, der gennem årene har været meget loyale overfor vores forretning i både Holbæk og Sorø. Det glæder os også at alle vores dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz A/S med de samme jobfunktioner som de har haft hidtil og med AGCO produkterne, som vi ved mange har arbejdet med i lang tid og brænder for. 

- Selv vil jeg også være at finde i Karl Mertz A/S regi, som en del af salgsteamet og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle de kunder som jeg kender i forvejen, i mange år fremover slutter Jesper I. Justesen.
 

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.

Roedag på Sofiehøj ved Maribo i juni

Forskellige skadevoldere er i søgelyset, når roedagen holdes for alle interesserede.
Side 1 af 1548 (30941 artikler)Prev1234567154615471548Next