Nye udstillere under broen

Allerede nu er 66 stande besat til »Maskiner under Broen«, som finder sted for tredje gang under Lillebæltsbroen til august.

Antallet af udstillere på »Maskiner under Broen« eksploderede fra 68 ved første udstilling i 2016 til hele 108 i 2018. Og alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart den 26. og 27. august 2020.

Allerede nu har 66 vidt forskellige producenter og leverandører til maskinbranchen nemlig købt en stand, hvilket er flere end på samme tidspunkt før sidste udstilling. Og samtidig er mere end 12 procent af standene købt af firmaer, som ikke har udstillet under Den Ny Lillebæltsbro før.

Det er dog en ganske naturlig udvikling, påpeger Niels Kirkegaard, formand for Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg, der står bag udstillingen.

- Det er selvfølgelig meget glædeligt, at opbakningen er stor og stigende, men det er også helt naturligt. Det tager altså noget tid at få kørt en stor, professionel udstilling op i gear, men nu har alle dele af branchen efterhånden indset, at placeringen og logistikken omkring udstillingen er noget nær perfekt, og de har også fået klarhed over hvilke segmenter, der besøger udstillingen. Det er jo blandt andet kommuner, kirkegårde og boligselskaber, og de nyder jo også godt af, at vi nu får endnu mere at vise frem på hylderne, lyder det fra Niels Kirkegaard.

Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

En af de nye udstillere, som firmaet Aqua-Cleaner, som blandt andet vil vise Green Heat-anlægget frem, der både kan bruges til effektiv, pesticidfri ukrudtsbekæmpelse men desuden fungerer fint til almindelig vanding i byens parker, pladser og grønne anlæg.

Også BPK Maskiner er debutant på Maskiner under Broen, og her fortæller indehaver Bruno Pallesen, at det blandt andet bliver det støjsvage vintermateriel fra Arctic Machine og diverse maskinløsninger til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, man vil kunne opleve på BPK’s stand.

I en helt anden kategori af nye udstillere finder man Total Denmark. Her står de især klar til at præsentere det nye patenterede produkt Clearnox, der kan erstatte tilsætningsstoffet AdBlue.
Maskiner under Broen er gratis at besøge og bliver afholdt hvert andet år i Lillebæltbroens skygge – næste gang onsdag den 26. og torsdag den 27. august.

 

Læs også