Så er det tid til at få bestilt årets striber

Planteavlsafdelingen i Djursland Landboforening er endnu engang klar til at tage imod årets bestillinger af blomsterstriber. Som noget nyt kan der også bestilles en flerårig økologisk blanding.

Der er ingen grund til ikke at gentage en kæmpe succes. Derfor står Planteavlsafdelingen i Djursland Landboforening endnu engang for etableringen af dine blomsterstriber. Det eneste, du skal gøre, er at pløje eller harve jorden til striberne, som skal være tre meter brede.

Der er i år to blandinger at vælge imellem. Den etårige konventionelle blanding, som igen i år er tilsat dværgsolsikke, og så er der som noget nyt en flerårig økologisk blanding. Her skal du dog kun forvente den farverige blomstring i det første år. På andet år vil striben primært være rig på kløver.

Hvis striben ligger ud til en vej, og hvis du ønsker det, sætter landboforeningen et skilt i din blomsterstribe med teksten: »Ta’ endelig en buket med hjem. Hilsen din lokale landmand«, og herudover bliver der lagt et oversigtskort på hjemmesiden, hvor lokaliteterne for blomsterstriberne vil fremgå.

Læs også