bannerPos

25-år hos Dansk Maskincenter

Preben Uhd kan nu fejre 25 års-jubilæum hos Dansk Maskincenter A/S.

- Rigtig mange ved, hvem Preben er, og hvad Preben kan, fortæller Ivan Fischer, som er daglig leder hos Dansk Maskincenter A/S i Toftlund.

- Preben er en meget dygtig montør og har oparbejdet en enorm ekspertise indenfor reparation af kartoffelmaskiner i løbet af sine 25 år som montør. Han er tilmed meget vellidt både hos kollegaerne og kunderne, som respekterer ham for både sit væsen og faglige dygtighed, fortsætter Ivan Fischer.

Preben Uhd startede hos daværende Toftlund Maskinforretning i 1994, hvor traktormærket var Deutz Fahr. Siden har Preben slået sine folder hos KHD i Vejen, hvor han var udlånt til i en periode. Derefter blev det primært kartoffelmaskiner, både Reekie, Netaco, AVR og Grimme.

Preben fulgte med, da Toftlund Maskinforretning blev overtaget af TBS, og igen da TBS blev overtaget af Dansk Maskincenter A/S, fortæller Ivan Fischer.

Preben Uhd fejrer sit 25-års jubilæum med en reception i forretningen i Toftlund den 25. oktober.

Dimittend fra JU Århus vinder Årets Agrarøkonompris

”Fremtidens landbrug” er titlen på Jeppe Lykkegaard Christensens afslutningsopgave på Agrarøkonomstudiet, som han nu har vundet ”Årets Agrarøkonompris” med.

Vegetarer og landmænd skal i kødet på hinanden

Fremtidens landbrugsproduktion er til debat på Grindsted Landbrugsskole, når vegetarer og landmænd mødes.

Kyllingeproducent kan bygge større huse ved hjælp af god ventilation

Det er ikke et problem at ventilere et bredt og langt hønsehus, selvom det længe har været opfattelsen blandt mange. Det er kyllingeproducent Kjeld Andersen et godt eksempel på. Han bruger blandt andet selvrensende vekselvarmere i Skandinaviens største kyllingehus, der holder strøelsen og luften tør.

Nord-West-noteringen stiger igen-igen

Som ventet steg Nord-West-noteringen med en euro til 61 euro denne mandag. Det forventes, at den stiger til 63 euro i næste uge.

DLG får ny vicekoncerndirektør

Brian K. Mathiesen er DLG's nye vicekoncerndirektør for Group Finance & Accounting. Han tiltræder den 1. januar, og bliver en del af DLG's Group Management med ansvar for koncernens regnskabs- og controllingfunktion, skatteområdet og bogholderiet for koncernens danske selskaber.

JCB sætter ny verdensrekord med Fastrac Two-traktoren

JCB's Fastrac Two-traktor kan køre over 217 kilometer i timen i gennemsnit, hvilket gør det til verdens hurtigste traktor.
Side 1 af 1696 (33914 artikler)Prev1234567169416951696Next