bannerPos

25-år hos Dansk Maskincenter

12-10-2019 14:47

Preben Uhd kan nu fejre 25 års-jubilæum hos Dansk Maskincenter A/S.

- Rigtig mange ved, hvem Preben er, og hvad Preben kan, fortæller Ivan Fischer, som er daglig leder hos Dansk Maskincenter A/S i Toftlund.

- Preben er en meget dygtig montør og har oparbejdet en enorm ekspertise indenfor reparation af kartoffelmaskiner i løbet af sine 25 år som montør. Han er tilmed meget vellidt både hos kollegaerne og kunderne, som respekterer ham for både sit væsen og faglige dygtighed, fortsætter Ivan Fischer.

Preben Uhd startede hos daværende Toftlund Maskinforretning i 1994, hvor traktormærket var Deutz Fahr. Siden har Preben slået sine folder hos KHD i Vejen, hvor han var udlånt til i en periode. Derefter blev det primært kartoffelmaskiner, både Reekie, Netaco, AVR og Grimme.

Preben fulgte med, da Toftlund Maskinforretning blev overtaget af TBS, og igen da TBS blev overtaget af Dansk Maskincenter A/S, fortæller Ivan Fischer.

Preben Uhd fejrer sit 25-års jubilæum med en reception i forretningen i Toftlund den 25. oktober.

Visionært anlæg vil reducere landbrugets klimabelastning

Organic Fuel Technology arbejder på at have første produktionsanlæg, der kan omdanne blandt andet halm til gas, olie og biokul, hvor gødningsværdien er bevaret, klar i januar 2021.

Usikkerhed om 20 procent-regel ved generationsskifter

Hovedreglen om, at en ejendom kan handles i familien til den offentlige ejendomsværdi plus/minus 15 procent bliver den 1. juli til en 20 procent-regel. Men det er usikkert, om reglen overhovedet kan bruges ved generationsskifter, påpeger rådgivningsselskab.

Lantmännen præsenterer guldrandet kvartalsregnskab

Den svenske landbrugskoncern Lantmännen har sendt regnskabet for første kvartal af 2020 ud, og det har vist et overskud på 447 millioner svenske kroner.

NIR i bagagerummet giver skarpere beslutninger

Et transportabelt NIR-apparat giver kvægrådgiver Jesper Rask Pedersen svar på tørstof, protein og meget mere i græs, majs og foderblandinger nu og her.

Spædgrisediarré kan være en hård nød at knække

Der er ikke tale om en enkeltstående løsning til de besætninger, der oplever udfordringer med tidlig spædgrisediarré. Men svinedyrlæge Kjetil Johansen har positive erfaringer med at se nærmere på de vacciner, der anvendes i forebyggelsen.

- Regeringen er med det her i gang med at nedlægge dansk landbrug

Venstres Erling Bonnesen (V) fortæller, at det virker helt surrealistisk, at regeringen ser ud til at beslutte, at der med de næste vandområdeplaner skal køres med to forskellige målstreger. År 1900 står således til at blive droppet som referenceår for klorofyl, mens man holder fast i år 1900 som referenceår for ålegræs.

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.
Side 1 af 1851 (37009 artikler)Prev1234567184918501851Next