Østdansk økonomichef forfremmet til direktør

Efter et par måneder som konstitueret direktør er Kim Kuhlmanns direktørtitel i Østdansk Landboforeningen nu permanent.

Kim Kuhlmann havde første arbejdsdag i Østdansk Landboforening for 10 måneder siden – og er allerede blevet forfremmet flere gange. Nu er det dog sket for sidste gang, for han kan ikke komme højere op i administrationen hos foreningen, der har base i Rønnede.

Kim Kuhlmann er nemlig tiltrådt som administrerende direktør i Østdansk Landboforening. Da Torben Flinch i oktober blev opsagt i direktørstillingen, blev Kim Kuhlmann konstitueret direktør. Nu er direktørtitlen permanent.

På sin linkedIn-profil skriver Kim Kuhlmann, at det er med lige dele glæde, stolthed og ydmyghed, at han tiltræder direktørposten. Han retter samtidig en tak til bestyrelsen for tilliden og en tak til medarbejderne for opbakningen.

Ifølge Østdansk Landboforening var det som følge af »et større sporskifte og omstrukturering af organisationen og ledelsen«, at Torben Flinch blev opsagt efter seks år som direktør.

Nu er det så 55-årige Kim Kuhlmann, der skal »stå for mål« for landboforeningen, hvor han begyndte som chefkonsulent inden for regnskab og økonomi, inden han blev udnævnt som økonomichef.

Skifte efter tænkepause

Kim Kuhlmann fik studenterhuen i 1985 og begyndte efterfølgende at læse til ingeniør. Studiet passede dog ikke rigtig drengen fra Lyngby.

- Jeg fandt ud af, at det slet ikke var mig, så jeg tog en tænkepause fra studierne. Tog min værnepligt ved Sjællandske Telegrafregiment og tænkte, hvordan kunne jeg kombinere biologi, jura og økonomi, for her lå min interesse, fortæller Kim Kuhlmann, som tilføjer:

- Svaret var agronomuddannelsen, som jeg tog med speciale i svineproduktion og med sidefag i økonomi og jura, og den ændring har jeg aldrig fortrudt.

Kim Kuhlmann blev færdig som agronom i 1997 og tiltrådte året efter som fuldmægtig i DLR Kredit, hvor han var i syv år. Efterfølgende blev han afdelingschef for landbrugsafdelingen i Alm. Brand Bank, mens han senest – siden 2015 – har været rådgiver i Sydbank.

Inspirerende tysker

Kim Kuhlmann er gift med Vibeke, som er sygeplejerske, og parret, der har fire børn, bor i Brøndby.

Han er en stor og trofast fan af den lokale superligaklub i fodbold. Det er også inden for fodbold, han har et forbillede i tyskeren Jürgen Klopp. Det har han tidligere fortalt til LandbrugØst.

- Liverpools træner, Jürgen Klopp, er en inspirerende leder. Han løfter hele holdet samtidig med, at han ser styrkerne hos den enkelte.

- Min egen tanke er, at vi skal udvikle det højest mulige faglige niveau hos den enkelte medarbejder i Østdansk Landboforening, påpeger Kim Kuhlmann.

Læs også