Stort landinspektørfirma udvider partnerkredsen

Brian Bay Johansen, landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Frederikssund. Jan Mortensen, landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Næstved. Kristian Kirstein Severinsen, landinspektør og teamleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Køge.

Landinspektørfirmaet LE34, der er Danmarks største af sin slags, styrker sin partnerkreds med udnævnelsen af seks nye partnere – heraf følgende fire på Sjælland: Anne Hinge, Brian Bay Johansen, Jan Mortensen og Kristian Kirstein Severinsen.

Med optagelsen er der nu i alt 47 partnere i LE34. Og det glæder virksomhedens administrerende direktør, Kenneth Norre.

- Vi er et stort lille firma, fordi vi er forankret og servicerer lokalt, men har fordelene, som hører til at være en stor virksomhed. Og det er vigtigt, at vi har en partnerkreds, som repræsenterer alle firmaets afdelinger både geografisk, fagligt, ledelsesmæssigt og visionært. På den måde ruster vi os også til fremtiden, siger han.

Den første partner, der netop er tiltrådt, er arkitekt og afdelingsleder for Planlægning Øst i LE34, Anne Hinge.

- Som arkitekt kommer jeg med et godt supplement til partnerkredsen fra en kreativ verden. I planlægningsafdelingen arbejder vi tæt sammen med en lang række kommuner og projektudviklere, og som partner kan jeg være med til at styrke de gode samarbejder, fortæller hun.

Brian Bay Johansen, der er landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Frederikssund, er også blandt de nye partnere. Han er som ansat altid blevet mødt af stor frihed og tillid, som har gjort, at han har stræbt efter at yde noget ekstra som landinspektør hos LE34.

- Det er et kæmpe skulderklap at blive partner i et firma, der favner bredt, og hvor vi ikke er bange for at tage chancer, udvikle os, afprøve nye teknologier og forretningsområder, siger Brian Bay Johansen.

Jan Mortensen er også ny partner. Han er er landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Næstved.

- Personligt er jeg utrolig glad og stolt, og det er en ære at skulle være med til at styre retningen fremadrettet. Det er spændende at være i et så innovativt firma i rivende udvikling, men som samtidig husker de klassiske dyder inden for landinspektørfaget, lyder det fra Jan Mortensen.

Også den nye partner Kristian Kirstein Severinsen, der er landinspektør og teamleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Køge, ser stolt på den nye position i virksomheden.

- Jeg er stolt over at være i en virksomhed, der er førende med hensyn til både teknologi, faglig bredde og fagkompetencer, og det er intet mindre end fantastisk for mig at få mulighed for at være med til at præge udviklingen som partner, siger Kristian Kirstein Severinsen.

 

Læs også