Nu har LandboNord 10 særlige rådgivere

Der var lykønskninger til de nyuddannede klima- bæredygtighedsrådgivere, da rådgivere fra hele landet fik deres eksamensbeviser i Aarhus for endt uddannelsesforløb gennem Seges Innovation.

Forløbet har givet deltagerne ny viden og konkrete værktøjer kombineret med praktisk træning på området for rådgivning om klima- og bæredygtighed.

Fire af de nye rådgivere kommer fra LandboNord.

Vi har helt bevidst valgt at uddanne rådgivere inden for alle vores faggrene, så vi har ekspertisen til at hjælpe vores kunder på både kvæg, gris, planter, miljø og økonomi. De aktuelle klima- og bæredygtighedstiltag er meget forskellige inden for hvert fagområde, så for at udvælge de mest relevante indsatser for hver enkelt kunde skal vi have specialister på banen. Tiltagene skal gerne både tilgodese samfundets krav til øget fokus på at nedsætte klimapåvirkningen fra landbruget, men også samtidig gavne landmandens bundlinje, siger rådgivningschef i LandboNord Agriculture Merete L. Andersen.

De fire nye klima- og bæredygtighedsrådgivere fra LandboNord er: Kvægrådgiver Amalie Helene Bonnerup, planteavlskonsulent Emil Bollerup Christensen, planteavlskonsulent Jens Lyhne Kristiansen samt griserådgiver Nina Roland Simonsen.

Med de fire nye rådgivere er LandboNord nu oppe på i alt at have ti klima- og bæredygtighedsrådgivere.
 

Læs også