bannerPos

Erfaren maskinmand ny markedschef

Dennis Faurby er ny markedschef hos Scantruck.
05-05-2020 08:44

Dennis Faurby er tiltrådt som ny markedschef hos Scantruck A/S, hvor han får en overordnet rolle i salgsafdelingen.

Han har 14 års erfaring med salg af maskiner til entreprenørbranchen og landbruget.

Dennis Faurby er 42 år og kommer fra en stilling som markedschef hos JCB-importøren Nicolaisen & Larsen. Oprindelig er han landbrugsudannet og blev driftsleder, indtil han i 1999 tog til USA for at arbejde på en stor planteavlsbedrift.

I 2004 vendte han tilbage til Danmark og læste til landbrugstekniker, før han i 2006 gjorde sin entré i maskinbranchen som sælger hos Nicolaisen & Larsen. Efter halvandet år blev han salgsleder og kort efter salgschef i virksomheden.

Fra 2015 til 2017 var Dennis Faurby salgschef for Bobcat-maskiner hos Svenningsens Maskinforretning, hvorefter han vendte tilbage til Nicolaisen & Larsen som markedschef.

 

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next