Minkpapir har ansat ny servicechef

Rasmus Holm Madsen, 29 år, er ansat som servicechef hos Minkpapir A/S i Borbjerg ved Holstebro. Han får ansvaret for serviceorganisationen i Danmark samt eksterne servicepartnere i ind- og udland.

Rasmus Holm Madsen har 10 års professionel erfaring i pelsbranchen og dermed et stort kendskab til teknik, udstyr og forståelse for processer indenfor pelsning og håndtering af skind. Fra 2009 til 2014 var han med til at opbygge pelseriet Danpels, hvor han fik et indgående kendskab til udstyr fra Minkpapir A/S. Fra 2014 til 2019 var han ansat i Hedensted Gruppen, senest som servicechef – inden jobskiftet.

Han er oprindeligt fra Nordjylland, er uddannet landmand i 2009, med speciale i mink, fra Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg. Som en del af elevforløbet arbejdede han på en minkfarm, men allerede som skoledreng havde han sin gang på minkfarme.

Som servicechef skal han, med reference til den administrerende direktør, lede og videreudvikle serviceorganisationen til en stærk og selvstændig forretning inden for organisationen. Han får ansvaret for planlægningen af serviceaktiviteterne, så kunderne er sikret mod unødige driftsstop og specielt i efterårssæsonen, som er højsæson.

Yderligere får han ansvaret for videreudvikling af Minkpapir A/S’ serviceaftaler og opdateringsløsninger, som giver kunderne mulighed for at holde deres investeringer up-to-date.

Læs også