bannerPos

Semler Agro opgraderer på Lolland

Rasmus Kruse - ny salgskonsulent hos Semler Agro i Våbensted.
18-06-2020 09:00

Semler Agro har ansat Rasmus Kruse som ny salgskonsulent i maskinhandlerens afdeling i Våbensted på Lolland.

Det er et lokalt og velkendt ansigt, der er blevet ansat som ny salgskonsulent i Semler Agros eneste afdeling på Lolland-Falster, på Maribovej i Våbensted.

31-årige Rasmus Kruse er uddannet agrarøkonom og har altid haft tæt tilknytning til netop landbruget. 

- Vores Semler Agro-afdeling i Våbensted er forholdsvis nystartet, men vi oplever allerede en positiv udvikling, og det gør, at vi har fået brug for flere kræfter. Derfor er vi glade for at få endnu et lokalt og velkendt ansigt ind i vores team, der kan yde nærværende og personlig service, fortæller Daniel Sørensen, afdelingsleder for Semler Agro i Våbensted.

Semler Agro-afdelingen i Våbensted åbnede dørene op for de mange lokale landmænd på Lolland-Falster i september 2019 med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt.

Ved siden af sin nye stilling som salgskonsulent i Semler Agro er Rasmus Kruse selv landmand på Lolland med et indgående kendskab til de udfordringer, erhvervet fører med sig. 

- Jeg er utrolig glad og stolt over min nye stilling, hvor jeg kan bidrage med min viden og sikre et højt serviceniveau. Vi er et stærkt team, der brænder for feltet og jeg ser frem til at bruge mit netværk til at styrke relationen til vores kunder, siger Rasmus Kruse.

Værkstedet og salgskontoret i Våbensted fører alle Semler Agros fire brands – John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. 

 

hka

 

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next