bannerPos

Semler Agro opgraderer på Lolland

Rasmus Kruse - ny salgskonsulent hos Semler Agro i Våbensted.
18-06-2020 09:00

Semler Agro har ansat Rasmus Kruse som ny salgskonsulent i maskinhandlerens afdeling i Våbensted på Lolland.

Det er et lokalt og velkendt ansigt, der er blevet ansat som ny salgskonsulent i Semler Agros eneste afdeling på Lolland-Falster, på Maribovej i Våbensted.

31-årige Rasmus Kruse er uddannet agrarøkonom og har altid haft tæt tilknytning til netop landbruget. 

- Vores Semler Agro-afdeling i Våbensted er forholdsvis nystartet, men vi oplever allerede en positiv udvikling, og det gør, at vi har fået brug for flere kræfter. Derfor er vi glade for at få endnu et lokalt og velkendt ansigt ind i vores team, der kan yde nærværende og personlig service, fortæller Daniel Sørensen, afdelingsleder for Semler Agro i Våbensted.

Semler Agro-afdelingen i Våbensted åbnede dørene op for de mange lokale landmænd på Lolland-Falster i september 2019 med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt.

Ved siden af sin nye stilling som salgskonsulent i Semler Agro er Rasmus Kruse selv landmand på Lolland med et indgående kendskab til de udfordringer, erhvervet fører med sig. 

- Jeg er utrolig glad og stolt over min nye stilling, hvor jeg kan bidrage med min viden og sikre et højt serviceniveau. Vi er et stærkt team, der brænder for feltet og jeg ser frem til at bruge mit netværk til at styrke relationen til vores kunder, siger Rasmus Kruse.

Værkstedet og salgskontoret i Våbensted fører alle Semler Agros fire brands – John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. 

 

hka

 

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.
Side 1 af 1930 (38598 artikler)Prev1234567192819291930Next