Semler Agro opgraderer på Lolland

Semler Agro har ansat Rasmus Kruse som ny salgskonsulent i maskinhandlerens afdeling i Våbensted på Lolland.

Det er et lokalt og velkendt ansigt, der er blevet ansat som ny salgskonsulent i Semler Agros eneste afdeling på Lolland-Falster, på Maribovej i Våbensted.

31-årige Rasmus Kruse er uddannet agrarøkonom og har altid haft tæt tilknytning til netop landbruget. 

- Vores Semler Agro-afdeling i Våbensted er forholdsvis nystartet, men vi oplever allerede en positiv udvikling, og det gør, at vi har fået brug for flere kræfter. Derfor er vi glade for at få endnu et lokalt og velkendt ansigt ind i vores team, der kan yde nærværende og personlig service, fortæller Daniel Sørensen, afdelingsleder for Semler Agro i Våbensted.

Semler Agro-afdelingen i Våbensted åbnede dørene op for de mange lokale landmænd på Lolland-Falster i september 2019 med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt.

Ved siden af sin nye stilling som salgskonsulent i Semler Agro er Rasmus Kruse selv landmand på Lolland med et indgående kendskab til de udfordringer, erhvervet fører med sig. 

- Jeg er utrolig glad og stolt over min nye stilling, hvor jeg kan bidrage med min viden og sikre et højt serviceniveau. Vi er et stærkt team, der brænder for feltet og jeg ser frem til at bruge mit netværk til at styrke relationen til vores kunder, siger Rasmus Kruse.

Værkstedet og salgskontoret i Våbensted fører alle Semler Agros fire brands – John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. 

 

hka

 

Læs også