Danish Pig Genetics tilfredse med resultat

Danish Pig Genetics forventer, at 2020-overskuddet skal gå til at investere yderligere i virksomhedens genetiske strategi og kompetencer.

Det globale marked for svinekød har været positivt i 2020, og det har smittet af på såvel de danske svineproducenter som på Danish Pig Gentics. Genetikselskabet kommer således ud af 2020 med et Ebidta på 17 millioner kroner, hvilket den nytiltrådte direktør Karsten Due ser som et stærkt resultat.

Selskabet har oplevet en fornuftig vækst på såvel nærmarkeder, som fjernmarkederne i Østeuropa, Asien og Sydamerika. Direktøren hæfter sig eksempelvis ved det flotte salg af Danish Pig Genetics-avlsdyr til Asien, hvor en stor del af de importerede avlsdyr i Kina var Danish Pig Genetics-avlsdyr.

- At vi kan sætte os så tungt og så hurtigt på dét marked viser, hvordan selskabet og vores partnere skaber resultater gennem korte beslutningsprocesser og eksekvering – lige fra genetikudviklingen til salg og service, siger Karsten Due.

For 2021 er missionen at investere yderligere i genetisk udvikling og tiltrække flere faglige kompetencer til hovedkontoret i Vejle.

Læs også