Fire selskaber og masser af ekspertise på Danish Agro koncernens stand

På Danish Agro-koncernens stand vil fokus være på, hvordan en tæt faglig dialog mellem landmænd og specialister kan skabe resultater på bedriften.

Faglige specialister fra Danish Agro, Vilomix, Hatting og Vilovet står klar til at tage en faglig snak med de besøgende landmænd på NutriFair.

Christian Laursen, markedsdirektør i Danish Agro, ser frem til messen:

- Jeg glæder mig til, i samarbejde med kolleger fra koncernens selskaber, at møde de dygtige danske landmænd. Og jeg har en forhåbning om, at vi får en god dialog med dem på standen, så de specialister, vi har på tværs af Danish Agro-koncernens selskaber, kan vise, hvordan de kan gøre en forskel på bedriften.

- Vi ser mange værdiskabende fordele for landmanden i et tæt, tillidsfuldt samarbejde med vores specialister, og netop muligheder for samarbejde vil vi derfor gerne sætte fokus på.

Danish Agro og Vilomix deltager på standen med specialister, der har en dyb indsigt i husdyrproduktion med afsæt i foder, vitamin- og mineralblandinger.

Hatting deltager med dygtige medarbejdere, der har indsigt i genetik og reproduktion, mens Vilovet har stor ekspertise i veterinærmedicin.

Specialistbesøg

I forlængelse af de fire selskabers fokus på den tætte, faglige dialog vil der for landmænd være mulighed at kunne booke et specialistbesøg efter messen.

Salgschef i Vilomix, Niels Erik Olesen, forklarer her om konceptet:

- Med »book et specialistbesøg« tilbyder vi populært sagt landmanden at teste vores evner af. Og det er helt gratis og uforpligtende. Ved at booke et specialistbesøg stiller vi op med en til to specialister fra koncernens selskaber i en time.

- Specialisterne, som har en ekspertise indenfor det område, der ønskes belyst, vil gennem dialog med landmanden og gennemgang af bedriften give bud på tiltag, der kan afhjælpe problemet eller styrke værdiskabelsen. Det er helt op til landmanden, om han vil følge anbefalingerne, forklarer han.

Fagligt fokus

Udover det overordnede fokus på samarbejde og faglig dialog med landmændene har Danish Agro koncernen også faglige input og nyheder med på NutriFair.

Via fælles præsentationer og faglige indlæg vil der blandt andet blive sat fokus på zinkfrit foder og nye proteinkilder.

hl

NutriFair 2020

 • Fagmesse for husdyrproducenter
 • +270 udstillere
 • Strækker sig over to dage:
  • Onsdag den 15. januar kl. 09.00-17.00
  • Torsdag den 16. januar kl. 09.00-17.00
  • Adressen er Messe C, Vestre Ringvej 101, Fredericia
  • Det er niende gang, at messen løber af stablen
  • Arrangørerne er Messe C i samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører

Praktisk information:

 • Messe C har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren 
 • Hvis du henter Messe C-app'en har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen
 • Se udstillerliste, en oversigt over messen, konferenceprogram og meget mere inde i avisen og på www.nutrifair.dk
 • Det er gratis at deltage på NutriFair. Alle besøgene skal blot tilmelde sig via www.nutrifair.dk og fremvise billetten ved indgangen

Læs mere om Zinkfri fravænning

Nu er det slut med anvendelse af veterinær zink i svineproduktionen. Klik her og bliv klædt på til den nye hverdag i svinestalden.

Læs mere her

Læs også