NutriFair klar med online platform

NutriFair-messen lancerer i samarbejde med Effektivt Landbrug en digital platform, hvor besøgende kan skræddersy deres eget messe-program, tilgå udstillernes informationer og se alle oplæg fra den store scene - også når de er hjemme igen.

Alle udstillere på NutriFair vil nu få en profil på messens »NutriFair Online«-platform. Platformen blev i går lanceret på messens pre-event for udstillere og presse. Den 3. januar bliver online-platformen, som er udviklet i samarbejde med Effektivt Landbrug, også tilgængelig for besøgende. 

NutriFair Online kan både tilgås fra mobilen og computeren, og den skal bringe besøgende og udstillere tættere på hinanden – både før, under og efter messen.

- Vi synes i høj grad, at tiden nu er inde til at tilbyde både udstillere og besøgende et bedre digitalt univers i forbindelsen med messen, og hvilken anledning er bedre end at gøre det i forbindelse med vores 10-års jubilæum, siger projektleder på NutriFair, Ida Brøgger Hahn, som tilføjer: 

- Jeg er sikker på, at vi med den nye platform kommer til at forbedre messeoplevelsen – gøre den mere overskuelig for gæsterne og samtidig tilbyde udstillerne bedre muligheder for markedsføring og for at fastholde kunderne efter messen. 

Få et samlet overblik

Ved hjælp af NutriFair Online kan man som besøgende planlægge sit messebesøg ud fra en interaktiv udstillerliste, sammensætte sit eget program, følge med i de seneste produktnyheder og tilbud samt gense dele af sceneprogrammet efter messen.

På platformen har hver udstiller en profil, som kommer til at erstatte den nuværende udstillerliste. Her kan udstillerne præsentere sig selv, dele deres kontaktoplysninger og linke til website og sociale medieplatforme. 

Og med et interaktivt kort er der ingen stande, der går ubemærket hen. 

- Vi tilbyder alle udstillerne en profil, hvorfra de bliver markedsført imod gæsterne. Den nye profil er et meget bedre markedsføringsprodukt, end den udstillerliste, som vi tidligere benyttede på NutriFair. For nogle udstillere vil basis-profilen være tilstrækkelig for at opnå deres målsætninger med messen, mens det for andre vil være meget værdifuldt, at flere eksponeringsmuligheder nu åbnes op via en premium-profil, som kan tilkøbes.
 
- Med premium-profilen vil det være muligt at lave en gennemført kommunikationsindsats, som samler både produktvejledninger, videoer, messetilbud, events og konkurrencer på standen samt lead-indsamling. Vi kommer også til at kunne lede flere gæster ind på profilerne med presseomtaler med videre, fortæller Ida Brøgger Hahn. 

Fysisk møde fortsat i centrum

NutriFair-arrangørerne pointerer, at NutriFair Online er et supplement til den fysiske messe, som skal underbygge mødet mellem besøgende og udstillere, ikke erstatte det.
 
Den holdning er marketing manager hos Alltech, Gitte Petersen, enig i. Hun var med, da Alltech lancerede online-platformen »One Conference« for deres egen messe.

- Det giver udstillerne en langt større rækkevidde, og de kan få deres indhold til at leve længere. Samtidigt kan besøgende komme tilbage og se oplæg eller informationer fra standen igen.

Alltechs adm. direktør, Morten Hansen, er en del af NutriFairs messekomité, og Alltechs mange gode erfaringer fra deres digitale konference kommer i spil til lanceringen af NutriFair Online. Gitte Petersen har også ageret sparringspartner for NutriFair, og hun mener, at NutriFair vil kunne blive beriget med samme gode fordele gennem digitaliseringen.

- De besøgende har mulighed for at lave deres eget program, og de kan læse introduktion til emner på messen forud for dagen. Er der en stand, som udlodder præmier, eller måske har en slags »happy hour«, så kan udstillerne skabe opmærksom omkring dette på deres firmaprofiler, forklarer hun. 
 

Effektivt Landbrug A/S

Odensevej 29
5550 Langskov