Nyt millionoverskud i LandboNord

LandboNord har offentliggjort årsregnskabet for 2017, og det viser et overskud på 2,3 millioner kroner.

Rådgivningsvirksomheden brugte en del af sidste år på at investere i nye markeder, at specialisere medarbejdere samt digitale ydelser.
 
Bundlinjen i LandboNord for 2017 blev et overskud før skat på 2,3 millioner kroner mod 6,1 millioner i 2016, og rådgivningsvirksomheden har haft et stort set uændret aktivitetsniveau.
 
- Langt de fleste af vores landbrugskunder kom stærkt ud af 2017. Dels på grund af at afregningspriserne i store dele af året så fornuftige ud, men også fordi vi her i LandboNord løbende har været med til at optimere kundernes produktion. Blandet andet med et målrettet blik på bundlinjen, siger administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen, i en pressemeddelelse.
 
Hovedparten af overskuddet går direkte tilbage til medlemmerne.
 
- Vi udlodder 1,2 millioner kroner af overskuddet til LandboNords medlemmer i form af 1.000 kroner i medlemsrabat pr. aktivt medlem af LandboNord. Over de seneste syv år, har vi nu udloddet 29,2 millioner kroner til vores medlemmer, siger Uffe Bertelsen.
 
LandboNord forventer et stigende aktivitetsniveau i 2018, og planlægger at fortsætte det høje aktivitetsniveau i digitale ydelser.

Læs også