bannerPos

Hjælp til selvhjælp på Sydhavsøerne: Fortsat sukkerproduktion er med til at holde jordpriser oppe

En oversigt over aktuelle jordpriser, der er identiske med priserne fra 2014, sådan som Finanstilsynet, så på dem. I forgrunden ses folketingsmedlem Marcus Knuth (V).

Henrik Sieben

Journalist
18-12-2018 13:00
Dyrk roer – også i fremtiden, lød opfordringen ved MariboHileshög decembermøde. Det vil være med til at sikre, at jordpriserne på Lolland fortsat vil være de højeste i landet.

Vil der stadig være to sukkerfabrikker i Danmark? Og vil såvel fabrikken i Nakskov som i Nykøbing F også køre i 2020? Det var et par af de centrale spørgsmål, der blev stillet, da frøvirksomheden MariboHilleshög fredag eftermiddag afviklede det traditionelle decembermøde i Holeby på Lolland

Vil du læse det hele?

Få 14 dages gratis digital adgang, uden binding

Indtast din e-mail og få tilsendt en adgangskode med det samme

Opret gratis abonnement

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next