Ny formand tager over hos Patrioterne

Onsdag aften holdt Patriotisk Selskab generalforsamling. Og efter 25 år i formandsstolen valgte formand Peter Cederfeld de Simonsen at give dirigentstokken videre til Christina Ahlefeldt-Laurvig.

Bestyrelsen for Patriotisk Selskab har valgt ny formand. Det bliver grevinde Christina Ahlefeldt-Laurvig fra Oreby og Berritzgaard Gods, der i flere år har været med i Patriotisk Selskabs bestyrelse. Der var stående klapsalver til den afgående formand, da Patriotisk Selskab holdt generalforsamling onsdag aften. Nyvalgt medlem af Planteavlsudvalget Christian Ahlefeldt-Laurvig, Hjortholm Gods. Nicolai Oxholm Tillisch, Rosenfeldt Gods er valgt som nyt medlem af bestyrelsen for Patriotisk Selskab. Der er tydelig god kemi mellem den afgående og nyvalgte formand for bestyrelsen. Christina Ahlefeldt-Laurvigs afløser Peter Cederfeld de Simonsen.

Det var med stående klapsalver, at Patriotisk Selskabs formand Peter Cederfeld de Simonsen onsdag aften takkede af efter 31 år i bestyrelsen, heraf 25 år som formand.

Forinden havde han i sin beretning blandt andet fremhævet, at danske landmænd ligger i top-5 blandt verdens bedste.

- Vi er gode til det, vi laver, og dansk landbrug har gennem tiden troligt leveret sunde og gode fødevarer – også nu, hvor en fødevarekrise truer.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også