Byggeri & Teknik I/S styrkes af udvidet ejerkreds

Sagro træder ind som medejer, og ejerkredsen bag Byggeri & Teknik øges med 2.000 medlemmer

Sagro indtræder i ejerkredsen bag Byggeri & Teknik I/S med tilbagevirkende kraft fra 1.januar 2018. Derved styrkes ejerkredsen betragteligt og omfatter nu tæt ved 5.000 medlemmer. Det er 2.000 medlemmer flere end tidligere.
Sagro bliver dermed medejer sammen med vestjysk, Lemvigegnens Landboforening og Djursland Landboforening.
- Siden Sagro´s fusion i juni 2016 har vi arbejdet på denne løsning, siger formand for Byggeri & Teknik I/S, Kristian Gade.
Udvidelsen sikrer at medlemmer i både den nuværende og den nye ejerkreds, har adgang til specialkompetencer på bygge‐ og teknikområdet.
 

Stærkt resultat og udvikling

Byggeri & Teknik I/S kom ud med det bedste regnskabsresultat nogensinde i 2017, og der ligger en ambitiøs udviklingsplan for virksomheden frem mod 2022. Væksten skal hovedsageligt foregå organisk ved at udvide allerede eksisterende rådgivningsområder og ved at sætte yderligere fokus på privatboligmarkedet.
Det er landbrugsbyggeri og ‐teknik, der danner grundlaget for virksomheden. Hertil kommer, at en dygtig og meget erfaren medarbejderstab udnytter de samlede kompetencer til at løse mange forskelligartede opgaver for landmænd og private bygherrer. Det omfatter blandt andet ‐ skadesopgørelser, boliger, vindmøllevisualiseringer, maskinanalyser, ADR‐kurser og Gyllebeholderkontroller, for blot at nævne nogle områder.
 

Større krav

Kunderne stiller stadig større krav til rådgivning, ligesom bygherrerådgivning ved totalentrepriser fortsat bliver mere almindelig, siger direktør i Byggeri & Teknik I/S, Flemming Hedegaard, som er meget glad for den nye, større og mere direkte ejerkreds. Vi står nu meget stærkt i markedet med en bred kreds af ejere samt vore gode faste samarbejdspartnere i LandboSyd og LHN.
‐ Vores rådgivning skaber stor værdi for vores kunder, fordi vi oftest opnår store besparelser på byggerierne ved at projektere dem og sende dem i udbud, hvorved der tit er 15‐20 % i prisforskel, siger Flemming Hedegaard.

Læs også