Det er fredag. Klokken er 9, og bordet er dækket med morgenbrød til alle medarbejdere på herregården Rumohrsgaard i Ketting ved Augustenborg på Als.

- Vi mødes altid fredag morgen til rundstykker og en gennemgang af, hvordan ugen er gået, fortæller Holger Iversen.

Han er tredje generation på den gamle herregård, der igennem en årrække også har været på tyske hænder.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Svin
Spar mere end 20% Køb dine Agritechnica-billetter hos Effektivt Landbrug