bannerPos

Svinetop efterlyser flere investeringer i dansk slagtesvineproduktion

Søren Søndergaard (tv.) og Ulrik Bremholm, der er henholdsvis næstformand og medlem af sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Svineproduktion, er bekymret for, om de danske landmænds investeringslyst i slagtesvinestalde er høj nok. Her er de fotograferet på Søren Søndergaards bedrift Baldershave øst for Billund. Foto: Morten Ipsen

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
28-06-2020 09:42
To medlemmer af sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Svineproduktion er bekymret for, at antallet af slagtesvin i Danmark vil falde, hvis ikke de danske landmænd investerer mere i slagtesvineproduktion. Det kan gå ud over hele sektoren, siger de.

De økonomiske resultater ved at producere slagtesvin taler egentlig for sig selv, mener Søren Søndergaard, næstformand i sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Svineproduktion, og Ulrik Bremholm, der er udpeget til sektorbestyrelsen af Danske Svineslagterier.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Anden etape af massescreening bliver nu sat i gang

Sidste år blev den første del af en massescreening af grundvandet gennemført. Nu kommer den næste del, hvor grundvandet skal undersøges for cirka 100 pesticider og nedbrydningsprodukter.

Danish Crown møder kritik af klimakampagne

Forbrugerrådet Tænk og tænketanken Concito er gået Danish Crowns store reklamekampagne om det klimavenlige svinekød efter i sømmene og finder den vildledende.

Tyskland bygger hegn til Polen efter tre nye ASF-tilfælde

Brandenburg bygger et hegn ved grænsen til Polen for at afværge ASF-smittefare.

Høj aktivitet - men lave minkpriser

Årets sidste minkauktion er i fuld gang hos Kopenhagen Fur, og selv om priserne er på et lavt niveau, er der glæde over aktiviteten hos bestyrelsesformand Tage Pedersen.

Danva svarer igen på spildevandskritik: - Gammeldags tænkning

Kritikken af, at spildevand fra rensningsanlæg og overløb påvirker fjordene med store mængder organisk stof, er forfejlet, mener Danva, der er interesseorganisation for de danske drikkevands- og spildevandsselskaber.

- Vi har været naive og gået glip af rigtig mange penge

Knap 1.000 leverandører af biogas har samlet sig i en ny, landsdækkende forening. Dermed får leverandørerne et mere ligeværdigt forhold til de store energiselskaber, som de forhandler kontrakter med, mener foreningens formand Erling Christensen.
Side 1 af 1929 (38577 artikler)Prev1234567192719281929Next