bannerPos

Færre fejl med digital håndtering af dokumenter

Seges Svineproduktion arbejder med et projekt, de kalder Danish Boksen. Basalt set er der tale om et digitalt »ringbind« for alle de ting, man skal kunne dokumentere i forbindelse med et Danish-besøg. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
22-10-2020 20:00
Seges Svineproduktion lancerer i 2021 et såkaldt digitalt ringbind, der ifølge sektordirektør Christian Fink Hansen gerne skal føre til færre fejl, når Fødevarestyrelsen udfører kontrol.

Både i forbindelse med mødet Viden på tværs og sidste måneds møde Fagligt Nyt gjorde Christian Fink Hansen, sektordirektør i Seges Svineproduktion, det klart, at vi skal de dårlige resultater i forbindelse med Fødevarestyrelsens kontroller til livs.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.

Man kan altså kun tjene én herre

Man kan ikke tjene to herrer, og Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse opfordrer kraftigt alle andre landmænd til at sikre sig en advokatbistand, som ikke tjener staten og kommuner på den ene side og lodsejere på den anden side, lyder det i dette læserbrev fra formanden for Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse.

Skov øger top- og bundlinje

Skov-koncernen, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, kommer ud med en solid fremgang i det netop afsluttede regnskabsår.

Nordjyske landmænd vil beholde minkarbejdere

Flere end 300 udlændinge i landbruget i Nordjylland står til at blive sendt hjem, fordi de har mistet deres job i minkbranchen. Agri Nord foreslår en overgangsordning, så de kan blive her i landet.
Side 1 af 1982 (39623 artikler)Prev1234567198019811982Next