Klækning i stalden fungerer fint
Lars-Erik Garder er i gang med femte hold »Gårdkyllinger«, hvilket blandt andet indbefatter krav om klækning i stalden. Han har gode erfaringer og glæder sig over skiftet.

Æggene er 18 dage, når de modtages og er klar til klækning inden for et par dage.
Lars-Erik Garder driver gården Vimtrupgaard ved Vejen og har siden august 2017 været en del af Danpos koncept »De danske Familiegårde«.
Det underlægger ham blandt andet krav om brug af langsomt voksende race, ikke at bruge antibiotika i produktionen, og at kyllingerne er udklækket og opdrættet på samme ejendom.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her