Reparation, maskinhandel og specialopgaver i ungt firma

Det er blot tre år siden at Søren Nissen startede op med maskinhandel, reparation og specialopgaver med virksomheden ST Maskintech nær Ribe. Sidste år kom Tjebbe Snijder med i virksomheden, som de to i dag ejer og driver i fællesskab

ST Maskintech er forhandler af Gehl-minilæssere, og er desuden Krone-servicecenter Tjebbe Snijder, (tv), og Søren Nissen, (th), kører sammen med kollegaen Nicolai Hansen ud til landbruget i hver sin servicebil fra Sønderjylland og op til Herning i det midt- og vestjyske.

MASKINER Historien om ST Maskintech ved Ribe tager sin begyndelse for godt tre år siden, hvor Søren Nissen, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, i sin fritid gik hjemme på værkstedet og syslede med noget smede- og maskinarbejde.

-  Det startede med river efter fyraften, husker Søren Nissen. River der hurtigt blev efterspurgte – og blev startskuddet for at starte op som selvstændig.

Ti års ansættelse som mekaniker og til sidst værkfører hos John Deere i Bredebro, blev i slutningen af 2017 skiftet ud med et CVR-nummer og egen virksomhed.

-  Det er gået rigtig stærkt derfra, forklarer Søren Nissen, der har mange kunder blandt maskinstationer og landbrug i et område, der strækker sig fra hele Sønderjylland og op til Herning i det midtjyske.

Siden 2018 har ST Maskintech været fuldtidsjob for Søren Nissen. I starten af 2019 kom Tjebbe Snijder, der præcit som Søren er uddannet landbrugsmaskinmekaniker,  ind i virksomheden som medejer.

Foruden Søren Nissen og Tjebbe Snijder er Nicolai Hansen blevet ansat som tredje mand i virksomheden.

De tre kører ud i hver sin servicebil til blandt andet landbruget.

-  Mange gårde er så store efterhånden, at de har egne store værksteder, der næsten er bedre end vores eget, fortæller Søren Nissen.

Både han og Tjebbe Snijder kan samtidig glæde sig over at der er nok at lave.

 - Faktisk søger vi folk – vi kunne godt bruge 1 – 2 mand mere, tilføjer Søren,

 

Salg, service og specialopgaver

ST Maskintech blev sidste år forhandler af Gehl-minilæssere. Foruden Gehl har man også Amazone-landbrugsmaskiner samt Mühting slagleklippere på programmet . Endelig er man også Krone-servicecenter.

Dertil kommer ST Maskintech´s eget program af river – især mange gårdspladsriver. Og så er der jo lige rækken af specialopgaver, som spænder utroligt vidt.

-  Vi har mange specialopgaver inden for smedearbejde, forklarer Søren Nissen.

Kalvehytter, drivhuse og orangerier på specialmål er bare et lille udsnit af specialopgaver – spalteskrabere i specialmål og hældning af gyllepumpe - et andet udsnit af de mange specialopgaver.

Læs også

Okker er værst i begyndelsen
Dræn skal skylles og ikke højtryks-spules
Kalkning af økologiske arealer
Klima og biodiversitet uden plov
Tema: Forebyggelse og bekæmpelse af snegle
Tema: God etablering af frøgræs stiller krav til såbed og maskiner