Tager sine teleskoplæssere til et nyt og højere niveau

TH-teleskoplæsserne fra New Holland er blevet taget godt imod på det danske marked, lyder det fra salgschef.

New Holland kunne sidste forår lancere et udvidet og opgraderet program af teleskoplæssere på 6 til 9 meter. Navnene var nye – og det var lakeringen også i sit farvevalg.

- Vi har fået en rigtig god respons fra vores kunder på de nye modeller, der nu er malet i vores gule farver. Der er tale om både nye og bedre maskiner, og jeg tror på, vi kan erobre markedsandele med nogle maskiner, der er markant anderledes end de tidligere modeller. Der er sket rigtigt meget – ikke kun i farveskiftet fra blå til gul, pointerer Martin Tornøe, salgschef hos New Holland.

De gule teleskoplæssere fra New Holland har fået modelbetegnelsen TH. Det står for Telescopic Handler, og nummeret ved hver model henviser til maskinens nøglespecifikationer. Gul lakering integrerer teleskoplæsserserien i New Holland Harvest-familien.

Seks nye modeller

Selve TH-serien er udvidet til 6 modeller og 14 versioner. Startmodellen S, der kan fås på TH6.32 og TH7.32, har en kraftig ydelse med sin 133 hk-motor.

- Classic-versionen, der kan fås på modellerne på 6, 7 og 9 meter, er ideel til små kvægbrug og opgaver på gården. Den er forsynet med differentiale med begrænset slip i bagakslen, hvilket øger trækkraften under krævende forhold, en variabel hydraulikpumpe samt en vendbar blæser.  

TH-serien rummer også Plus-versionen, der ifølge New Holland er perfekt til kvægbrug og blandede bedrifter. Endelig kan man vælge Elite-versionen, der ifølge producenten er det bedste valg til store kvægbrug, maskinstationer samt producenter af biomasse.

Maskinerne er forsynet med kraftigere 146 hk-motorer og ekstra, avancerede funktioner som f.eks. hydraulisk trykudligning, luftaffjedret sæde med varme og integrerede betjeningselementer samt baglygter og bombelysning.

Ny transmission

TH-serien er forsynet med en helt ny transmission med elektronisk modulation, der forbedrer skifte- og shuttle modulation.

4x3-versionen på S- og Classic-modeller forbedrer kørsel i 3. gear på skråninger og anvendelsen af 2. gear til ensilagearbejde. 6x3-versionen på Plus- og Elite-modellerne giver to shuttle-funktioner fremad/bagud, hvilket giver lettere og mere effektiv funktion samt et automatisk gearskifte til kørsel.

Elite-modellen har desuden en ekstra automatisk gearskifte- og shuttlefunktion, der yderligere forbedrer præstationen ved arbejde på gården, oplyser New Holland.

jll@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 61 20 95 82

Læs også