bannerPos

Trådløse temperaturspyd rammer plet

Med den seneste opdatering af StackView er det muligt at give andre brugere adgang til temperaturdataene i afgrøden. Funktion kan f.eks. benyttes, hvis man ønsker at give en medarbejder eller køber af afgrøden adgang til temperaturen og dens udvikling over lagerperioden.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
25-09-2020 21:08
StackView får nye trådløse funktioner. Opgraderingen kan både nye og eksisterende kunder få glæde af.

Nye funktioner på en ny mejetærskermodel komme sjældent tidligere kunder til gode, men er forbeholdt køberne af det nye grej.

Sådan er det ikke med de trådløse temperaturspyd fra firmaet Care4farm. Her har man nemlig valgt at opgradere sit trådløse temperaturspyd – StackView - med nye funktioner, som kommer alle kunder til gode.

- Det revolutionerende er, at alle kunder, nye som gamle, får glæde af de nye funktioner. Det er jo helt unikt, at man kan købe et produkt og efterfølgende få det opdateret med nye funktioner online, pointerer Niels Bjerre fra Care4farm, der altså med sit temperaturspyd synes at have lavet en pletskud i markedet, når det kommer til kundeservice.

Registrerer alle bevægelser

Den første og væsentligste af de nye funktioner er ifølge firmaet en bevægelsessensor i StackView-temperaturspyddene.

Bevægelsescensoren aktiveres på hjemmesiden med et klik. Når den er aktiveret, sender StackView straks en temperatur til landmandens mobil, tablet eller PC. Det samme gentager sig efter et kvarter senere.

- Det betyder, at man kan flytte spyddet fra et sted til et andet og måle temperaturen straks. Man skal ikke længere, som ved et gammeldags håndholdt termometer, vente på, at termometret akklimatiserer sig, forklarer Niels Bjerre.

StackView-temperaturspyddet dokumenterer også bevægelsen, der sker ved flytning, idet det fremgår af hjemmesiden, hvornår spyddet er flyttet. Herudover behøver man ikke vente på, at temperaturspyddet akklimatiseres det nye sted, hvor temperaturen ønskes målt, idet StackView automatisk sender temperaturen igen et kvarter senere.

Giv kunder adgang til data

- Den næste nye funktion er, at når man har oprettet en alarm på et spyd, kan med et klik kopiere alarmen til andre spyd. Hermed er man fri for at oprette enslydende alarmer for hvert enkelt spyd, forklarer Niels Bjerre.

Derudover er det muligt at give andre brugere adgang til temperaturdataene – enten udelukkende som læseadgang eller med adgang til at ændre i opsætningen.

- Denne funktion kan man benytte, hvis man ønsker at give en medarbejder eller køber af afgrøden adgang til temperaturen og dens udvikling over lagerperioden. Funktionen kan tidsbegrænses, så man f.eks. kun giver adgang de næste to uger.

 

jll@effektivtlandbrug.dk

telefon 63 38 25 48

 

Nu kan du registrere overdragelser af betalingsrettigheder

Du kan nu se betalingsrettighedernes foreløbige værdi for 2021 og registrere overdragelser af betalingsrettigheder med henblik på støtteudbetalingen 2021.

Ny partner med i samarbejde om lukkede påfyldningssystemer for sprøjtemidler

Fem førende virksomheder i landbrugssektoren Adama, BASF, Corteva Agriscience, Nufarm og Syngenta får følgeskab af endnu en partner. Certis Europe har således tilsluttet sig samarbejdet om at introducere easyconnect CTS på det europæiske marked i 2021/22, i blandt andet Danmark.

Svineproducenter støtter chauffører efter trusler om transportstrejke

Danske dyretransportchauffører truer med at iværksætte en landsomfattende strejke fra onsdag, hvis de nuværende regler, der indebærer bøder i 10-15.000 kroners klassen, ikke bliver lavet om. Nu får chaufførerne støtte af Danske Svineproducenter.

Valtra får sit eget Farming Simulator League-hold

Valtra træder ind i esports verdenen ved at lancere sit eget hold i den kommende FSL-sæson, der starter i slutningen af november 2020. Holdet består af seks spillere, der allerede har bevist sit høje niveau i konkurrencen, hvoraf tre af spillerne rangerer som nummer to i sidste FSL-sæsonfinaler.

Skiold Landmeco får Patent Nords Innovationspris 2020

Innovationsprisen, der uddeleles af Patent Nord, går i 2020 til Skiold Landmeco.

Voldsom udbudspukkel på slagterier påvirker tysk notering

Den tyske notering for smågrise, Nord-West-noteringen er heller ikke i denne uge ændret. Noteringen er derfor stadig på 27 euro, mens noteringen for 8-kilos grise også er uændret på 17,50 euro.

Tredobling af puljer sender 500 mio. kroner ud til nye miljøvenlige stalde i 2020

Tilskuddet til nye og mere miljøvenlige slagtesvine- og kvægstalde i 2020 tredobles. Oprindeligt var det 85 millioner kroner i hver pulje. Nu er der 250 millioner kroner til hver pulje.

DR: Sådan har corona muligvis spredt sig mellem minkfarme

Coronasmitten har spredt sig som en løbeild blandt de nordjyske minkfarme de seneste måneder, men nu kan man være kommet et lille skridt nærmere, hvordan smitten har bredt sig.

Online-viden direkte til gården erstatter kvægkongres i 2021

Landbrug & Fødevarers Sektorbestyrelse for kvæg har med tungt hjerte konkluderet, at det ikke er muligt at planlægge og afholde Kvægkongres næste år.
Side 1 af 1955 (39088 artikler)Prev1234567195319541955Next