Traktortræk på lørdag

På lørdag trækkes der på ny bane, når Sydfyns Traktortræk åbner porten til årets traktortræk.

Det foregår fortsat i Svendborgs industrikvarter, men på en ny bane, blot 800 meter fra den gamle, når Sydfyns Traktortræk på lørdag den 30. juni klokken 10 står klar til at koble slæden til de godt 30 trækkeres traktorer der forventes tilmeldt, når fristen passeres.

- Frøgræshøsten er i gang, og det kan godt udfordrer tilmeldingstallet, lyder det fra formanden for Sydfyns Traktortræk, Martin Hendriksen, der tilføjer, at sådan er det, når vi kører med landbrugstraktorer, der jo først og fremmest skal bruges i marken.

Høst eller ej – så vil der være massere at se på for tilskuerne på lørdag. Udover landbrugstraktorer vil der være specialbyggede traktorer og veterantraktorer. Der er derfor mulighed for både at se de helt gamle, og de der bruges i marken i dag.

- Vi har også en overraskelse på programmet, og i modsætning til så mange andre steder, så åbner vi traktorgården op for publikum i middagspausen, så alle kan komme helt tæt på og se, lyder det fra formanden.

Mere information om arrangementet, der finder sted på hjørnet af Englandsvej og Norgesvej i Svendborg, kan også findes på facebook.

 

Læs også