Italiensk storproducent af maskiner får hæderlig bæredygtighedspris

Det er første gang, at maskinvirksomheden CNH Industrial placerer sig på den højeste placering ved den årlige bæredygtighedsvurdering, EcoVadis.

CNH Industrial er moderselskabet, der blandt andet varetager produktionen af New Holland. Arkivfoto

Den italienske maskinproducent CNH Industrial, der er kendt for mærkerne New Holland og Case IH, har længe slået et slag for bæredygtighed på tværs af sine operationer. Nu kan virksomheden annoncere en vigtig milepæl i sin bæredygtighedsrejse.

CNH Industrial har nemlig netop rangeret sig i den øverste ene procent i den årlige EcoVadis-bæredygtighedsvurdering med en score på 73/100. Scoren har resulteret i en platinmedalje-certificering, hvilket er en af de mest hæderlige priser i forhold til bæredygtighedsvurderinger af virksomheder.

EcoVadis vurderer årligt mere end 75.000 virksomheder fra over 200 industrier i henhold til deres dokumenterede bæredygtighedseffekter. Vurderingerne fokuserer på fire hovedtemaer: miljø, arbejdskraft & menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb - og dækker syv indikatorer på tværs af 21 forskellige bæredygtighedskriterier.

CNH Industrial har deltaget i denne vurdering i mange år og har opnået guldniveau i løbet af de sidste fire år. Dette er imidlertid den første platinmedalje for virksomheden, og det bringer glæde hos den adm. direktør, Scott Wine.

- Vi er glade for at have opnået Platinum-certificering i den meget anerkendte og eftertragtede EcoVadis-bæredygtighedsvurdering. Denne enestående anerkendelse afspejler den flid og dedikation, som vores teams stiller for at sikre, at vi arbejder efter de højeste etiske og miljømæssige standarder, lyder det fra direktøren i en pressemeddelelse.

Læs også