Efterlyser flere bioteknologer til landbruget: - Vi skal have knækket nogle nødder

Den danske fødevareindustri står over for store forandringer de kommende år, når der bliver større fokus på bæredygtighed og klima. Derfor efterlyser Dansk Industri flere uddannede inden for bioteknologi, så vi kan ruste os til fremtidens fødevaresektor. En holdning, der får opbakning fra en af leverandørerne til landbruget.

DI efterlyser flere bioteknologer, der blandt andet kan udvikle på planteproteiner. Foto: Colourbox Svampe nævnes som et produkt, der kan bruges til at fremstille flere forskellige bæredygtige materialer. Foto: Colourbox Leif Nielsen, branchedirektør hos Dansk Industri Fødevarer. Foto: Dansk Industri

77 kommende studerende kunne sidst i juli glæde sig over at være blevet optaget på bioteknologiuddannelsen ved Københavns Universitet. Ligeledes kunne 25 andre personer åbne et ’optaget’-brev fra Aarhus Universitet på uddannelsen til diplomingeniør inden for kemi og fødevareteknologi.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også