DLG får ny vicekoncerndirektør

Brian K. Mathiesen er DLG's nye vicekoncerndirektør for Group Finance & Accounting. Han tiltræder den 1. januar, og bliver en del af DLG's Group Management med ansvar for koncernens regnskabs- og controllingfunktion, skatteområdet og bogholderiet for koncernens danske selskaber.

Brian K. Mathiesen kommer fra en stilling som Senior Finance Director i LEGO Koncernen, hvor han har arbejdet i ca. 12 år - senest som ansvarlig for External Reporting & Treasury teamet. Desuden har han i en årrække arbejdet som revisor i Deloitte og PwC.

DLG opbygger i disse år koncernfunktioner indenfor det økonomiske område, der skal understøtte de ambitiøse forretningsmål i koncernstrategien 'DLG - Leading the Way'. Ansættelsen af Brian K. Mathiesen er en vigtig brik i bestræbelserne, og Group CFO Thomas Brebøl Christensen ser frem til at få den nye vicekoncerndirektør med på holdet:
 
- Brian ved, hvad det vil sige at arbejde for en international koncern, og han kommer med en betydelig erfaring og viden fra et af de tunge danske selskaber, der har været igennem en lignende transformationsproces, som den vi står overfor. Han har ekspertise i at opbygge og drive koncernfunktioner og professionalisere processer. Han har stor erfaring med at aflægge regnskaber efter IFRS. Og så er han ikke mindst anerkendt for sine kvaliteter som leder. Han har kort sagt præcis den viden og de kompetencer, vi har behov for. Og så er vi selvfølgelig glade for og stolte over, at Brian har valgt at fortsætte sin karriere i DLG, siger Group CFO Thomas Brebøl Christensen.
 
Brian K. Mathiesen glæder sig til de nye udfordringer:
 
- DLG er en førende og ambitiøs international koncern, der er i gang med en stor transformationsproces - ikke mindst når det handler om at opbygge koncerndækkende supportfunktioner. Det er en spændende faglig og ledelsesmæssig opgave, og jeg glæder mig til sammen med mit team at fortsætte udviklingen af økonomiområdet, siger Brian K. Mathiesen.
 
Brian K. Mathiesen overtager sammen med Kasper Holm, Senior Director Business Finance, de ansvarsområder som nuværende koncerndirektør for økonomi, som Christina Nielsen, der af familiære årsager ikke ønsker at flytte med til koncernens nye hovedkontor i Fredericia, hidtil har haft.
 
Brian K. Mathiesen er cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet, ligesom han har taget flere ledelsesuddannelser, blandt andet ved IMD Lausanne. Privat bor han i Skibet ved Vejle med sin kone og tre børn.

Læs også