Inger Marie Lodahl

Revisorassistent, Vestjysk

Inger Marie Lodahl kan den 1. oktober fejre 40 år som revisorassistent i landboforeningen vestjysk. For 40 år siden startede hun i Skjern-Tarm egnens landboforening i Skjern, hvor hun udførte almindeligt regnskabsarbejde med skat og moms.

I 1997 var hun med til at opstarte tilbud om lønkørsel for landmændene, og ved fusionen mellem landboforeningerne i Videbæk, Skjern og Ringkøbing fulgte hun med til det, der i dag er landboforeningen vestjysk.

- Inger Marie har i fireårtier været dedikeret og bidraget stort til vores organisation på mange måder, siger regnskabsdirektør i vestjysk, Svend Vestergaard.

- Hendes ordentlighed og retfærdighed har skabt en følelse af tillid og troværdighed blandt kolleger og kunder, og hendes arbejdsomhed og dedikation er beundringsværdig. Inger Marie har en evne til at overkomme udfordringer og finde løsninger, samt arbejde hårdt presset i længere tid. Blandt andet derfor er vi meget taknemmelige og stolte over nu at kunne ønske Inger Marie tillykke med 40-års jubilæet, lyder det fra regnskabsdirektøren.

Inger Marie Lodahl beholdt sin rolle i Landmandsløn helt frem til efteråret 2022, hvor hun lod lønkollegerne køre arbejdet videre. Nu koncentrerer hun sig udelukkende om at lave regnskabsarbejde for sin kundegruppe.

- Jeg er blevet på samme arbejdsplads så længe, fordi det er et godt sted med gode kollegaer, frihed under ansvar, og fordi der hele tiden har været nye og spændende opgaver. Kravene og reglerne for revisorarbejde har jo udviklet sig, så der hele tiden er noget nyt at lære. Jeg har tidligere også været heldig at være med, når der f.eks. kom nye it-systemer, som skulle introduceres for kollegaerne, siger Inger Marie Lodahl.

Hun bor i Skjern og bruger blandt andet fritiden på en lokalradio som bogholder, studievært og tekniker, og derudover lidt foreningsarbejde. 40-års jubilæet fejres internt med nuværende og enkelte tidligere kolleger og nærmeste familie.

Side 1 af 53 (1257 artikler)Prev1234567515253Next
OK

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.