Keld V. Nielsen

25-års jubilæum: Chefrådgiver, LandboNord

I 1998 startede Keld V. Nielsen som virksomhedsrådgiver i Hjørring Amts landøkonomiske Selskab. Det var ikke første gang, han havde stiftede bekendtskab med landbrugsrådgivningen. Et par år tidligere havde han været ansat i Flauenskjold ved Landboforeningen Østvendsyssel, hvor han endte med at være leder af LandboGården.

Begge rådgivninger blev i år 2000 LandboNord, så teknisk set har hanværet en del af LandboNord over to omgange. I 1998 blev Keld V. Nielsen virksomhedsrådgiver på LandboGården i Hjørring, og senere efter fusionen af LandboNord, flyttede han med kontoret til Brønderslev.

Keld V. Nielsen er nu chefrådgiver i afdelingen for strategi- og virksomhedsøkonomi. Kunderne består i dag primært af større landbrugsvirksomheder med ofte komplekse problemstillinger som finansiering, investering eller i nogle tilfælde afvikling. Det kan også være sager, hvor unge landmænd gerne vil etablere sig.

I alle scenarier nyder både kunder og kollegaer godt af Keld V. Nielsensstore erfaring og indsigt på områder med strategi og udvikling. Han elsker den tætte kontakt med kunderne og trives bedre ude i virkeligheden end bag et skrivebord.

Privat er hangift med konen Jette. Fritiden går med familien; børn, svigerbørn og børnebørn, fodbold og badminton. I Hjallerup er han nok mest kendt for sin mangeårige frivillige indsats, som blandt meget andet tæller Hjallerup Marked og Hjallerup Samvirke.

Jubilæet bliver fejret ved et arrangement i LandboNord.

Side 1 af 53 (1262 artikler)Prev1234567515253Next
OK

CO2-afgift

Et ekspertudvalg med Michael Svarer i spidsen har givet deres anbefalinger til tre modeller for en CO2-afgift på landbruget. Men hvad vil den betyde for landmanden?.

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.