bannerPos

Ny konsulent hos SLF

21-09-2019 18:06

Jens Toksvig Bjerre er ansat som driftsøkonomikonsulent hos SLF – Sønderjysk Landboforening pr. 1. oktober.

I SLF skal Jens Toksvig Bjerre arbejde med strategi og driftsøkonomi, og så bliver han SLFs nye AgroMarkets-konsulent. Det betyder, at han kan rådgive ud fra handelsinstituttets analyser og anbefalinger. 

Jens er uddannet jordbrugsøkonom fra Landbohøjskolen og kommer fra en lignende stilling hos Agrovi i Hillerød, hvor han primært har arbejdet med budget, finansiering og strategisk sparring.

Jens Toksvig Bjerre og kæresten har fornyeligt rykket teltpælene op fra København og har skiftet lejligheden på Vesterbro ud med en landejendom med tre haller og 20 hektar jord i Pjedsted mellem Fredericia og Vejle.

I første omgang skal jorden til den nye ejendom bortforpagtes, men Jens har svært ved at slippe landbruget helt, i det han driver barndomsgården ved Holstebro sammen med sin far.

- Vi har et godt samarbejde, hvor jeg driver 100 hektar markbrug, og min far passer staldene med 100 søer og slagtesvin, fortæller Jens Toksvig Bjerre.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next