bannerPos

Ny overenskomst i fødevareindustrien

05-03-2020 12:49

Fødevareforbundet NNF og DI er blevet enige om en ny 3-årig overenskomst for fødevareindustrien. Dermed kan medarbejderne se frem til en række forbedringer, for eksempel at de nu har ret til seniorordning, 3 procent på fritvalgsordning og to ugers beskyttelse mod fyring ved sygdom.

Desuden får de udvidet perioden med fuld løn under sygdom, mulighed for brug af fritvalg til barns sygdom og lægebesøg og mulighed for udbetaling af pension til folkepensionister, m.m.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next