bannerPos

Agritechnica uddeler guld og sølv i næste uge

Agritechnica guld- og sølvmedaljerne bliver offentliggjort torsdag den 19. september.

Per Jørgensen

Journalist
11-09-2019 16:44
På et netop afholdt pressemøde i går forud for Agritechnica-udstillingen i Kassel, blev det meddelt, at guld- og sølvmedaljerne bliver offentliggjort torsdag den 19. september.

Ifølge DLG, der arrangerer Agritechnica-udstillingen, er der godkendt over 291 produktnyheder og alle godkendte produktnyheder bliver af et uafhængigt ekspertpanel, der er sammensat af internationale eksperter udpeget af DLG, vurderet og vejet.

De tilmeldte produktnyheder skal lancere en ny proces eller en væsentlig forbedring af arbejdsgange eller lignende.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next