bannerPos

Agritechnica uddeler guld og sølv i næste uge

Agritechnica guld- og sølvmedaljerne bliver offentliggjort torsdag den 19. september.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
11-09-2019 16:44
På et netop afholdt pressemøde i går forud for Agritechnica-udstillingen i Kassel, blev det meddelt, at guld- og sølvmedaljerne bliver offentliggjort torsdag den 19. september.

Ifølge DLG, der arrangerer Agritechnica-udstillingen, er der godkendt over 291 produktnyheder og alle godkendte produktnyheder bliver af et uafhængigt ekspertpanel, der er sammensat af internationale eksperter udpeget af DLG, vurderet og vejet.

De tilmeldte produktnyheder skal lancere en ny proces eller en væsentlig forbedring af arbejdsgange eller lignende.

Flere beslutningstagere på HL19 end nogensinde før

Der var 10.663 unikke besøgende på Have & Landskab 2019, og af dem var 41 procent beslutningstagere i deres egen organisation. Det viser besøgsstatistikken fra arrangementet, der netop er blevet offentliggjort.

Lovende prognoser for indtjeningen

De næste år kan ifølge en prognose fra Patriotisk Selskab byde på høj indtjening i store dele af dansk landbrug. Men der kommer en hverdag igen. Tænk din strategi grundigt igennem, lyder rådet fra rådgivningsselskabet.

En personalehåndbog forebygger konflikter og tvivl

Det giver ro og tryghed blandt medarbejderne i dagligdagen, når der fra starten er klarhed over arbejdsvilkårene. Det kan en personalehåndbog være med til at give.

Tyske myndigheder lukker for kvægtransporter gennem Rusland

En kontrol af tyske kvægtransporter gennem Rusland har afsløret omfattende brud på reglerne om dyrevelfærd, hvilket har fået tyske myndigheder til at stoppe godkendelser af transporter på den rute. Dyrenes Beskyttelse har nu rettet henvendelse til danske myndigheder.

Medie: Staten vil øge grønne landbrugsinvesteringer

Staten er klar til at investere flere penge i blandt andet biogas via Innovationsfonden, skriver Berlingske.
Side 1 af 1698 (33941 artikler)Prev1234567169616971698Next